sobota, 9. marec 2024

ROJSTVO SRČNE PRISTNOSTI! PRAZNUJMO!!! Juhu!!!!

Življenje je polno čudežev in največji je življenje samo. Imamo dovolj zraka za vso življenje, tako da imamo vse, kar res potrebujemo. Kaj pa zares potrebujemo? Kaj si zares želimo?

Zdaj sem v svojem čudovitem domu, z mojo čudovito Bliss – mojo »hudo« mačko in imam vse, kar res potrebujem. Vse. Imam moj avtek, dovolj hrane in čudovite osebe, posebne osebe, ki me imajo radi, jaz pa njih.

Kaj pa si v resnici želim?

Danes zjutraj sem bila spomnjena na to. Suzan Ashley je napisala, da si ne želimo hiše, ampak varnosti, zavarovanost in miru.

Želim si mir.

Želim si svobodo.

Želim si ustvarjanje.

Želim si varnost.

Želim si ljubezen.

To je to, kar si zares želim. Samo to. In to je vse in hkrati največ. Ker če imam vse to, imam res to, kar je najbolj pomembno. Mir, varnost, svoboda, ljubezen, obilje, ustvarjanje, pristnost, srčnost, to najbolj šteje. To je moje največje veselje. Tako je to. In zdaj vse to imam. Kar imam, tega mi bo še več dano. Zaupam to, ker to držim v svoji vibraciji.

Danes pa se veselim posebnega projekta. Bom jutri poročala, kako je uspel in že komaj čakam, da se vržem na delo. To pa bo zabavno v vseh pogledih.

Pri selitvi v dom, sem kupila čisto nov pralni stroj, takega bolj ozkega, ker mi je dovolj. Vse smo naredili kot je bilo potrebno. Odvili smo debele transportne vijake, priključili cevi za odvod in dovod vode. Napolnila sem perilo in je javljal napako. Nikakor nisem razvozlala, kaj je. Vse cevi sem pregledala. Vse odvila in preizkusila s prstom, če je kaj v njih. Nikakor ni mogle ožeti perila in odtočiti vode. Tako sem prala vsaj deset pralnih strojev, zraven pa si razbijala glavo, kaj mu ne gre. Vedno znova sem vse pregledala. Voda pa še je vedno ostajala v njem. Govorila sem z vsemi, ki sem jih srečala, kaj bi še lahko bilo. Potem pa je sin prišel na obisk. Dala sva na čisto kratko pranje, tako je super prani stroj – ime mu je Viva – da še ima vse ta kratke programe, ki jih obožujem od prej. Večinoma imam perilo samo za splahniti, kar mi prihrani veliko časa, pa tudi energije. Tako sva s sinom vse pogledala, še čaj sva si nesla v kopalnico in bila zraven tuš kabine, ko bi naj izvrgel vodo. Mučil se je in mučil, pa nič. Še on je prej vse pregledal. Čakava, da bo zdaj zdaj voda pritekla ven, pa spet nič. Celo z usti jo je poskusil potegniti ven, pa nič. Dokler ni pogledal še na drugi strani priključka in videl tam, da še je zamašek noter! V tisti cevi, ki pride v steno! Torej pralni stroj ni bil čisto nič kriv, odvodna cev še je imela majhen moder zamašek v sebi! Tako sva se smejala in prav oči sem imela napolnjene s solzami radosti, ker res rada perem. Tako sem si že zdaj skoraj vsa oblačila preprala, da so sveža in dišeča. Prej pa mi je samo umazano vodo noter v sebi zadrževal in nič kaj ni dišalo, ko bi naj prišlo ven sveže perilo. Nič.

Mislim, da je podobno z odpuščanjem. Lahko spuščam v sebe čisto vodo koliko želim z novimi idejami iz razširitvami prebujenja srca, ampak če ne pustim staremu oditi, bom samo svežo vodo vedno znova umazala s svojimi starimi mislimi zamere, zagrenjenosti, sovraštva in jeze. Tega pa si več ne želim. Zdaj si želim, da bi bila čista kot izvirska voda prosojna za sonce Ljubezni, da me napolni in skozi mene sije najbolj močno, kar le lahko. To je moj namen. Odpuščam sebi sovraštvo, zamere, zajedljivost, zagrenjenost, jezo, zlorabe in še vse ostalo. In odpuščam drugim. Zdaj. Če pa še ne morem čisto odpustiti, pa sem vsaj pripravljena odpustiti. Tako je! Bog pomagaj mi, da odpustim sebi in drugim, da začnem sveža in se veselim novega rojstva sebe in Nove Zemlje, Nove Dobe Ljubezni – Srčnosti. To naj prevlada zdaj in za vekomaj. Tako je!

Kaj še imam v sebi, kar smrdi po zatohlem, zastalem in plesnivem? Danes to vse zračim in naj se v moje življenje priteka radost, veselje, ljubezen in ustvarjalnost. Zdaj je moj čas. Uživam v sebi. Uživam v drugih. To je zdaj moj čas prenove in radosti. Prebujenja.

Odpuščam si tudi, da nisem kot drugi, da sem čisto posebna. Odpuščam si, da nisem takšna kot so me želeli starši ali kdorkoli drug in sem ponosna nase, da sem samosvoja. Danes opuščam vso sovraštvo, ki so ga gojili do mene nenamerno, saj so ga najprej čutili do sebe, ko niso mogli izpolniti pričakovanja staršev ali pa so ga, pa so potem sami sovražili sebe in svoje starše – projicirano pa je bilo name. Danes sem vsak trenutek bolj in bolj prijazna do sebe. Kaj pa ljubim na sebi? Svojo sproščenost in ustvarjalnost, iznajdljivost, praktičnost in hkrati eleganco. Rada imam svoje ljubko življenje vseh pogledih.

Jutri bi si rada oblekla nekaj čudovitega, kaj pa bi to bilo, pa ne vem. Bom že našla kaj. Privlači me bela barva.

Ljubek srčkan sijoč pristen lahkoten živahen jasen igriv harmoničen miren varen bogat dan!



Vredna si vsega obilja Vesolja in zdaj razpri roke in ga sprejmi! Juhu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar