četrtek, 7. marec 2024

SIJAJ! (OSTANI V SRCU!!!)

Življenje je lepo!

Prej sem imela misel, ki sem jo takoj odgnala z logičnim razmišljanjem. Pa se je izkazalo, da bi morala tako narediti. Kaj še vse odženem, kot glas intuicije in ga potem racionaliziram glede na preteklost – oziroma mi možgani takoj ponudijo zavrnitev ideje, ker želijo ostati v starem in navajenem utečenem ritmu, ker je vsaka sprememba za njih pogubna, ker se ne znajdejo v novih situacijah. Vse novo jim je izven informacijskega sistema podatkov pridobljenih v preteklosti, v resnici pa je nekaj novega lahko blagoslov. Vodi me na čisto novo in drugačno pot.

Veš kaj, zdaj sem naredila novo veliko stvar in zelo sem ponosna nase. Izkazalo se je za izjemno. Zaupala sem intuiciji.

Zdaj pa mi je predlagala nekaj čisto drugačnega, malo me je strah tega. Čutim, da je najtežje narediti prvi korak, potem pa bo vse steklo. Če ne drugega, pa bo vse, kot je bilo do zdaj, kar pa je tudi najslabši možni rezultat, ki pa je že kar dober – no, izjemen.

Imam res lepo življenje.

Velikokrat (večinoma) sem preveč stroga in kritična do sebe. Ustvarila sem si čudovito življenje, ki ga ljubim in zdaj je čas, da zares uživam v njem.

Veš kaj, čas je, da sem bolj prijazna do sebe in mila. Kaj vse sem že dala skozi! Pa to je neverjetno! Pa še vedno diham, sem srečna, živa in polna navdušenja nad čudovito prihodnostjo, ki me čaka. Počutim se izjemno hvaležno in cenim vse, kar sem naredila, bila – ker sem zaradi tega zdaj boljša oseba. Ne bi se rada več obsojala in bi si rada vse bolj odpuščala. Zdaj je čas, da se ponovno rodim. Zdaj je čas sprememb in radosti – na boljše. Zaupam Bogu – intuiciji – višjemu jazu – ljubezni, da me vodi točno tja, kjer je najboljše zame – na najboljše mesto, z najboljšimi ljudmi in ob najboljšem času. Pa to je izjemno! Odprta sem in pretočna! Zdaj!

Sprejemam najboljše, kar ima vesolje zame! Zdaj!

Življenje je res lepo!

Uživaj mi danes!

Lep ljubek srčkan srečen kreativen blažen jasen vesel sijoč dan!



Zaupaj svojemu srcu, prav te vodi. Zares! Zaupaj si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar