torek, 5. marec 2024

SIJAJ ALI VESELJE?! OBOJE!!!

Veš kaj, zdaj pa ti bom povedala, česa sem se včeraj tako veselila! Dobila sem najlepšo zeleno oko muciko na svetu z oranžnim »flekom« okoli oči. Prav prisrčna je. Zdaj se še navajava, ampak ima tako mehko dlako in tako lepo jo je cartati.

No, to je bilo moje darilo. Zdaj pa ne vem, ali bi ji dala ime Bliss ali Joy. Nekaj do tega bo sigurno.

Zunaj je tako lepo sonce, ampak kar mraz. Narava je čudovita. Dobro sem spala. Naredila sem si hitro kopel, da sem bila odmočena. Prav prijalo je. Danes pa sem si oblekla najljubšo trenerko svetlo modre barve, ki jo obožujem.

Včeraj sem imela obisk, ki mi je tako pri srcu. Čas je hitro minil in bilo je zabavno. Spet sem čutila povezanost in radost. Vesela sem, da imam ob sebi tako dobre in srčne ljudi.

Muco sem posvojila, pa je tako prestrašena. Saj je že razcartana, navajena ljudi, ampak še vedno se trese, ko jo božam. Počasi se bo navadila. Sploh ne more sprejemati ljubezni, ker samo gleda, kako bi pobegnila. Vsaj na začetku je bilo tako.

Kaj če smo v sebi vsi tako prestrašeni, glede na to, kaj smo že vse doživeli v tem ali prejšnjih življenjih in se sploh ne moremo sprostiti v sprejemanje dobrega? Kaj če nam je strah tako globoko vcepljen v našo bit, da se sploh ne moremo sprostiti v našo resnično naravo? Kaj če so strah ali groženj izrabljali, da so nas kontrolirali in imeli tam, kjer smo bili najbolj koristni za sistem – ali za bogatenje drugih?

Strah nas odklopi od našega bistva in zaupanja v dobro. Tako nismo pri sebi. Vsaj jaz vem, da ko sem v strahu, ne morem biti dejavna, ustvarjalna in pristna. To pa je verjetno največji razlog, zakaj nas želijo ohranjati v strahu. Ampak ne več! Zdaj se začenja nova doba in jaz sem odločena, da stopim v pet dimenzionalno realnost svetlobe. Tako je to! To je moja odločitev. Zato zdaj spuščam vse stare navezanosti na strah. Zdaj je čas, da se popolnoma predam sreči, ustvarjanju in radosti srca. Zaupam, da je Bog dober, da ljubezen vedno zmaga, tako kot tudi resnica in pravica, to izbiram, zdaj in za vedno.

Kako se jaz najlažje spravim iz strahu?

Da pogledam v situacijo, točno v oči in se soočim z njo in jo sprejmem. Izmikanje, otopelost in zamotenje z drugimi stvarmi (hrano, filmi…) ne pomagajo.

Sicer pa še nikoli ni bilo tako hudo, kot me je strah strašil! Še vedno se je vse dobro, celo fantastično izšlo, tako se bo tudi zdaj! Zaupam v to!

Zdaj pa grem cartati svojo muco Bliss! Ali Joy, saj se bom danes odločila.

Ljubek pristen srčkan sijoč srečen sijoč izjemen dan!



 Življenje je lepo in zdaj srkajmo lepote tega čarobnega življenja. Danes si bom vzela dan za počitek in uživanje, da sem ves dan lahko samo doma in delam točno to, kar se mi zljubi. Danes bom ves dan posvetila Bliss.

Ni komentarjev:

Objavite komentar