ponedeljek, 4. marec 2024

SPROŠČENA ZA SPREJEMANJE ČAROBNOSTI

Danes pa čakam na zelo veselo novico! Zelo se veselim, da bom dobila, no, naj še bo skrivnost.

Veliko pa zadnje čase razmišljam, kaj mi je bilo rečeno na zadnjem odmiku, da so stvari nadomestilo za povezanost z Bogom. Ne bom našla sreče in topline ali bližine v stvareh. Tega mi ne morejo dati. Lahko pa se povežem s sabo, s svojim višjim jazom, dušo, srcem in je to moja osnova za zadovoljstvo in recept za srečno življenje.

Dnevi so mi tako kratki in komaj čakam, da si ve organiziram. Kaj sem res podležena temu, da sem »kontrol freek« ali kako bi to prevedli – obsedena kontrolorka? Vse želim imeti pod nadzorom, zato se upiram fantastičnemu življenju, ki me čaka in je veliko bolj pisano, kot ga živim zdaj. Kaj pa če me življenje, Bog, Ljubezen vodi, da si ustvarim zares čarobno življenje? Kaj če bi zares čutila, da ima Bog širšo sliko, da ima veličastnejši načrt, kot ga bom jaz kdajkoli zmogla spesniti? Kaj če bi opustila mojo malo sliko, ki jo tako močno stiskam v rokah, da so mi vsi členki obledeli zaradi pomankanja pretoka krvi v prstih? Kaj če bi se sprostila? Kaj če bi zares uživala? Kaj če bi spustila vse in bi zaupala, da je zame poskrbljeno?

Kaj če bi zdaj zares živela tako, kot je predlagal Martin Kojc, da zaupam, da je vse zame. (Tudi to, da se mi želja ne izpolni takoj ali da se sploh ne izpolni.)

Preveč stroga sem do sebe. Čas je, da se res sprostim in pustim, da me trenutek navdiha povede v drugi trenutek navdiha in intuicije ter tako naprej. Kaj če bi zaupala, da bom dobila, kar si želim, točno ob pravem času?

Več kaj je rekel Kryon: »Vedno sem na najboljšem mestu, ob najboljšem času in z najboljšimi ljudmi.«

Tako je!

Občutila bi mir na vsakem koraku. Ne bi rabila stiskati in pritiskati stvari, ker bi to pomenilo, da ne zaupam, da mi bo dano, kar je v moje najvišje dobro. Rada bi zaupala. Želim si zaupati. Gob, mi pomagaš pri tem, prosim? Vodi me.

Zunaj sije tako lepo sonce in se že veselim, da bom šla malo ven na sprehod z mojim fotoaparatom. Zadnje čase se dobro razumeva.

Kako pa si lahko bolj sproščena ti?

Danes se vsa predajam, ne moja volja, Tvoja volja. Bog uporabi me, da ti služim in udejanjam Ljubezen v tvojem imenu.

Ljubek pristen hvaležen radosten lahkoten srčkan jasen blažen sijoč vesel živahen dan!



Življenje je krasno, zakaj ga ne bi uživali na polne. Bolj kot sem hvaležna za vse, kar imam, več dobrega privlačim v svoje življenje. Juhu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar