sobota, 16. marec 2024

V TOKU LJUBEZNI!

Življenje je lepo!

Kako prija tuš. Kot da sem vsa oprana do zadnjega kotička duše in še čez. Ne kot da sem – RES sem! Voda me očisti in v meni prebudi reke sreče in toka ljubezni, ki je neustavljiv. Stalen. Stabilen. Mogočen. Močen. Vedno prisoten.

Pač, obožujem reko, ki je kristalno čista Ljubezen, ki se izraža v tem trenutku kot jaz. Obožujem, da imam privilegij, da lahko živim svoje življenje po svoje. Zdaj je to pisanje in pitje vode, zavita v roza haljo – živo roza in s turbanom iz brisače. Življenje je zabavno v vseh pogledih.

Danes sem imela čast, da sem se malo igrala. Bilo je zabavno. Sproščujoče in čisto sem bila v trenutku. Otroci so tako polni življenje, nedolžni in polni veselja, ki jim kar sveti iz oči. Privilegij je, da sem lahko skozi igro odkrivala čarobne svetove.

Res je bilo lepo.

Še zdaj mi je.

Moja muca Bliss pa se boji obiskov. Skrivala se je večino časa za sedežno.

Zanima me, če se tudi jaz skrivam večino časa ali vedno sijem?

Bliss ima tako srečo, da smo jo vsi želeli cartati in smo tudi jo. Uživa v tem in je takoj začela presti. Strah pa ji preprečuje, da bi skozi uživala v tem, kar je tudi njej v ugodje.

Kaj meni strah preprečuje?

Sem vedela, da je mačje življenje velikega pomena v mojem življenju. Prava moja učiteljica je, da se bolj zavedam sebe. Mislim, da je ona posvojila mene.

Pa je strah resničen? Ali samo pomeni, da gre za veliko meni zelo pomembno zadevo, ki se je veselim uresničiti in je to samo vznemirjenje? Veliko pričakovanje.

Bolj mi bledi privlačnost rutine. Kaj če je vse novo, kar si zares želim – izven cone udobja? Verjetno je res, ker če ne bom dobila in živela isto kot do zdaj.

Mislim da je Boris Vene napisal skupaj z Nikolo Grubiša, da je definicija norosti, da delaš isto in pričakuješ drugačen rezultat.

Strinjam se.

Danes sem odločila prepustiti reki Ljubezni. Naj me nese, kam me želi. Pa saj je rekla Ljubezni, kaj slabega že ne bo prinesla in pričakujem samo dobro in fantastično. Res se veselim. Imam čudovito življenje in postaja še bolj čarobno.

Prepuščam se vsa reki Ljubezni. Kar bo, pa bo. Pričakujem Ljubezen!

Ljubek pristen srčkan srečen pisan lahkoten zabaven dan poln obilja, bogastva in razkošja v vseh pogledih.



Rada se imej z vsem srcem!

Juhu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar