nedelja, 17. marec 2024

TI SI GNEZDO LJUBEZNI!!! (SVETLOBA SRCA)

Danes pa velja zame pregovor: »Rana ura, zlata ura.«

Pa res je sonce tako zlato obsijalo moj dom in proseva kar skozi njega. Čarobno je. Lepo in praznično. Že samo zato, ker pišem oblita v sončni svetlobi. Čutim, kot da se sonce v meni prebuja. Ko pa ga tako fizično vidim in čutim, da pošilja zlate žarke v moj dom, pa se še bolj zavedam prehoda v zlato dobo nove Zemlje. Ta Zemlja je najprej v meni. Tudi v tebi je. V vseh nas je.

Lahko se osredotočam na to, kar je že dobro v mojem življenju in tega je res veliko. Zdaj pijem čaj iz moje ljube roza skodelice. V peči mi gori ogenj, pojedla sem zdrav zajtrk in diham svež zrak. Pijem svežo, čisto vodo. Oblečena sem v mojo ljubo trenerko prelivajočih se barv. Moja muca se igra z majhno oranžno žogico za namizni tenis in si jo podaja. Imam čudovit dom.

Jaz sem izjemna.

Sprašujem se, če se premalo cenimo? Nam je to privzgojeno, sploh kot ženskam!? Pa nič zato, kajti zdaj je naša točka moči in zdaj odločamo, kaj bomo sprejemale kot svojo resnico. Bomo še naprej gojile neumnosti, ki nam jih želijo vcepljati, da nas lahko kontrolirajo, ali bomo res začele razmišljati s svojo glavo, no bolj, sledile svojemu srcu. Imamo močno intuicijo in čas je, da jo začnemo uporabljati zase.

Mislim, da ne bi bilo toliko manipulacij (in odkritih pesmi o negativnosti žensk, kako so si moški ubogi ob njih), če se ne bi bali naše moči in naše ženskosti. Žal mi je moških, ki nasedajo tej manipulaciji in ne vidijo, da so zato prikrajšani za resnično soustvarjanje čarobnosti ljubezni. sočutje. (Ampak to ni moje, da jih prebujam. Hkrati pa zaupam, vem, da obstajajo moški, ki si želijo tega soustvarjanja čarobnosti ljubezni in življenja in z njimi gradimo pristne odnose. Skupaj smo neustavljivi in nepremagljivi. Odprimo srce pravi Ljubezni.)

Me imamo resnično moč, da prinesemo napredek in rodimo ne samo vse ljudi na Zemlji, ampak da dejansko rodimo Novo Zemljo. Najprej znotraj nas, potem pa navzven.

In če imamo moč v sebi, svojem telesu, da fizično  raste v nas novo človeško življenje, gledamo, kako raste in ga ljubimo z vsem srcem, je vse mogoče, kot bi rekla Suzan Ashley – Kassandra.

Vse je mogoče.

Lahko to vdihneš?

Si lahko to predstavljaš?

Vse je mogoče.

Vse je mogoče!

Čisto vse je mogoče!

Kaj pa če je to res!?

Vse je mogoče!

Veliko je bilo programiranja proti ženski moči in naši prirojeni intuiciji in vedenju, notranji modrosti. Verjamem, da se je tudi moškim ljudem dogajalo enako, samo na druge načine – tega ne vem, ker sem v tem življenju ženska. 

Zdaj pa je čas, da osvobodimo notranje sonce in zaživimo pristno v vseh pogledih. To je naša super moč. Ni naša naloga, da sijemo, kot sonce, kajti me smo sonce in sijemo naravno. To znamo. Ko odpremo svoje srce, se sonca vseh Vesolj pretakajo skozi nas in vsi se veselijo našega vstajenja in ustvarjanja. Soustvarjanja. Me smo gnezdo Ljubezni, ki se širi neskončno daleč iz nas. Zato je potrebno, da se cenimo, da si sploh dovolimo sijati. 

Nič in nihče ne more več ustaviti naše svetlobe. Tu smo, da bi sijale. Samo to. Zdaj pa sijmo. Zdaj pa sijmo s svojo srečo. Na polno. 

Zaupam, da sijemo tako močno, da tudi naši moški rasi prinašamo veliko veselja in ljubezni. V naši različnosti je lepota in skupaj čudovito ustvarjamo Novo Zemljo. Zdaj pa si zaupajmo, da smo tega sposobne in zmožne. 


Zaupajmo v svoje super moči. Zdaj. Ni časa za skrivalnice. Kuku! Vidim te! 

Vso vesolje potrebuje tvojo Luč, da sije, kajti Nova Zemlja je blizu. Naredi to zase (sebično (samo neumna beseda, ki pravi, ne daj svoje srce in sebe na prvo mesto, ampak ubogaj in bodi normalna članica črede, pohlevna in delaj kot ti mi rečemo, v našo korist), zaradi sreče) in poglej, kako se vsa Vesolja razcvetijo ob prisotnosti tvoje Svetlobe srca.

Uživaj mi življenje danes, moja ljuba! Imej se rada!

Ljubek pristen lahkoten vesel nagajiv bogat razkošen sijoč sijajen živahen dan poln obilja!



Srčnost je tvoj ključ do sreče! Odkleni prijaznost srca in jo samo šiti. To je tvoje naravno stanje. Obilje je tvoje naravno stanje. Uživaj, samo tako si zares živa! Juhu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar