torek, 19. marec 2024

PROGRAMIRANJE ČUDOVITOSTI OBILJA!!!

Kaj če bi si namesto vseh neumnosti, ki si jih ponavljamo v glavi – v večini so stari negativni programi, ki so nas ohranjali vodljive – ves čas ponavljali pozitivne stvari.

Kaj če bi se ves čas spominjali vsake podrobnosti, ki pa smo jo naredili dobro – prepričana sem, da se spomnimo čisto vsake, ko smo ga kaj polomili, drugi pa niti opazili niso – in hvalili to in se spominjali vsega čarobnega, kar smo prispevali svetu.

Zanimivo, da se televizijskemu sporedu reče program. S čim nas pa tam programirajo? Mogoče, da nismo dovolj dobri in da še kupimo vse to, kar nam ponujajo, pa potem mogoče bomo za silo sprejemljivi?

Je to opolnomočenje?

Je to programiranje dobrega?

Je to spominjanje - opominjanje, kako čudoviti smo že in kako izjemni smo že sami po sebi, ker smo del narave in narava je že sama po sebi čudovita, ne rabi novih brisač in novih ličil ali oblačil. Včasih pozabimo, da smo mi del narave, da smo že taki kot smo, popolni – tako kot vsako drevo ali vsaka trava ali vsaka roža.

Čas je, veš, da se sami programiramo drugače – s stvarmi, ki pa nam služijo in nam dajejo resnično moč. Čas je, da sami izbiramo svoj program in ga potem tudi živimo. Dobra novica je, da imamo to moč odločanja. Lahko smo že zdaj srečni in izbiramo še več sreče. To je tudi lahko naš program, ki pa nam lahko služi.

Čarobnost je v nas. Čas je, da jo širimo.

Kako naj naredimo to, če pa nas veče še ena neumnost brez katere ne znamo in ne zmoremo živeti, ker tako narekuje trend ali moda. Vse to se nenehno spreminja, mi pa v jedru ostajamo Ljubezen in čas je, da se bolj osredotočamo na to.

Če je to zvenelo kot pridiga k premišljenemu potrošništvu, to tudi je. Ne zanikajmo pa si tega ob čemer nam zaigra srce in si seveda to podarimo. Zaslužimo si najboljše, ne pa kup smeti. Vse pa prej kot slej postane smet, če ne ljubimo in uporabljamo tega, kar smo si navlekli. Sama govorim iz svojih izkušenj, saj imam rada lepo oblačenje, ne sledim pa modi, ampak se poslušam in se oblačim tako, da mene osrečuje.

Dobra novica je, da imamo mi sami moč, kakšne programe bomo še naprej predvajali v svoji glavi – res je naša glava – in jim verjeli.

Zdaj je točka odločitve. Kaj bom izbrala danes? Opolnomočenje ali neumnosti smetenja negativnosti?

Rada imam svojo svobodo, zato bom izbrala opolnomočenje vedno bolj pogosto. To je moja misija.

Ne pozabi!

Čudovita si!

Veš kaj nas je spomnila Suzan Ashley:

»Jaz sem bogastvo. Vse je bogastvo.«

Ljubek pristen srčkan bogat izjemen čaroben čudežen veličasten jasen igriv lahkoten pisan dan poln užitka in obilja na vseh področjih!



Čudovita si! Danes se to ves dan spominjaj in opominjaj. Ti si čudovita!

Ni komentarjev:

Objavite komentar