sobota, 23. marec 2024

ODPRTO SRCE

Kar dovoliti si moraš odpreti srce in biti ranljiva, če želim prejemati ljubezen. Drugače se kar odbije od mene ali spolzi kot led po vroči strehi. Niti blizu ne more priti, ta moja ljubezen.

Odpuščanje.

Za ljubezen je potrebna moč. Ne glede, koliko slabih odločitev sem sprejela ali so mi drugi povzročili bolečino ali žalost, zaupam, da je ljubezen bolj resnična kot vse – pa tudi pomembnejša. To je moje darilo meni, da imam še vedno odprto srce.

Čas pa je tudi, da si odpustim. Vse. Kar bi lahko (morala narediti) ali ne bi smela narediti, ter si dovoljujem zdaj ta trenutek, da se ljubezen prosto preteka skozi mene. Ni potrebe po tem, da bi samo bila v preteklosti ali prihodnosti, ko bom spoznala pravo osebo zame. Zdaj je dragoceno, da jo občutim. Najprej do sebe. Potem do drugih. Imam polno ljubezni že zdaj v svojem življenju.

Ljubezen pa je tudi, da delam, kar ljubim. Pa tudi to, da opustim pričakovanja drugih, da živim, kot je prav in bi morala. Tega se več ne grem. Ko »šmirgla« vse prave načine in kako sem pridna hči, ki si samo želi, da so starši ponosni name. Ni mi več do tega, ker me samo zapelje v še več dreka in nezadovljstva – na obeh straneh. Zdaj sem se sprijaznila. Res. Razočarala jih bom. Veliko ljudi. Ampak ne želim več razočarati sebe. Na nek način sem jih že z vsemi poskusi, da bi živela po njihovo in bi lahko bili ponosna name, razočarala, ker sem bila lažna. Lagala sem sebi, da zmorem in vsem drugim, da mi je to prav. Sama sem se spravila v to godljo, s svojimi odločitvami.

Zdaj pa mi je dovolj procesiranja stvari (beri sranja) drugih, ker sem lahko zadovoljna s svojim življenjem in živim zares izpolnjujoče po svoje. Samo malo poguma je potrebnega! Pa nisem bila rojena, da bi ugajala in bila v veselje mojim staršem, ampak zato, da bi radostno rastla, užila slasti naše ljube Matere Zemlje in se še bolj povezala s svojo dušo – svojim srcem. Pa to je moje resnično poslanstvo. To je moj resničen namen mojega bivanja. Sem lahko tako pogumna, da popolnoma sprejmem svoje poslanstvo in celo uživam v njem.

Tako lahko je živeti svoje poslanstvo!

Tako lahko je biti to, kdo sem!

Tako lahko je uživati v svojem dnevu in življenju!

Tako lahko je samo biti pristna!

Tako lahko je ustvarjati!

Tako lahko je biti v svetlobi!

Tako lahko se je  počutiti dobro!

Tako lahko je sijati!

Tako lahko je biti srečna in izpolnjena!

Ljubek lahkoten srčkan srečen sijoč svetel bogati pristen ustvarjalen magneten jasen zabaven zlat dan poln obilja in razkošja!



Čarobnost je v tebi! Čarobnost je v tvojem srcu!

Ni komentarjev:

Objavite komentar