četrtek, 21. marec 2024

ČAROBNE POTI LJUBEZNI!

Življenje je čudovito!

Življenje je čudovito!

Življenje je res čudovito!

Imam tako igrivo muco Bliss, ki ravno zdaj izvaja dirke kot s formulo iz ene sobe v drugi, kot da gre za pravo tekmovanje. Moje veselje je in moja igrivost.

Kar naprej se mi želijo nalagati občutki krivde, na katere sploh nimam vpliva – kako sem potem lahko jaz odgovorna za vse to!? Je to programiranje ali samo naučenost?! So take težke misli v zraku ali je moje počutje nizko, da sploh prejemam take nizke vibracije?!

Vse po malem. Ampak nad tem pa imam moč. To imam moč spremeniti. Že zdaj spreminjam, ko pišem, saj se ob tem počutim fantastično!

Kaj če bi se ves dan opominjala, kako sem čudovita?! Kaj če bi obrnila programiranje v smer, ki pa je zares zaželena zame. Ni mi treba biti v preteklosti ali v prihodnosti – lahko sem v tem čudovitem trenutku in se tem ustvarjam čaroben trenutek. Sam preraste v še bolj stabilnega. To potem postaja moja realnost.

Kaj pa zares izbiram?! Programiranje neumnostim ali svoje programiranje čudežnosti sebe in vsega, kar je?! Izbiram, ali samo pustim preteklim programom zavesti, da kar avtomatsko odločajo zame!?

Zares izbiram?!

Pa res izbiram?!

Na začetku je potrebno nekaj moči in naprezanja, da se tehtnica prevesi v drugo smer. Lahko damo veliko skalo na drugo stran, lahko pa vsak dan damo zrno peska, samo da ga dajemo na pravo stran svetlobe – Ljubezni. Izbira je moja. To prispodobo o veliki skali ali zrnih peska sem prebrala že nekaj časa nazaj v knjigi Iz dnevnika milijonarja ali bogastvo je v nas… od Borisa Veneta in Nikole Grubiša. Vsak dan malo po malo dajajmo na stran svetlobe – Ljubezni – sveta, v katerem si zares želimo živeti in naš svet se bo spremenil. Vztrajajmo, saj nikoli ne vemo, če smo še samo zrno od premika tehtnice na našo stran in novo življenje – kreiranje Nove Zemlje. Skupaj smo močni, vsako zrno peska šteje.

Lahko je zrno peska lepa misel, opažanje lepega, lepo oblačenje, branje navdihujoče knjige, dobro kuhanje, čiščenje ali preurejanje doma, zadovoljstvo ob plačanih računih ali vodenju računov, fotografiranju, razkrivanje resnice kot odvetnica, zobozdravnica ali zdravnica, ki res dela za dobro ljudi, voznica avtobusa, natakarica, ki uživa ob streženje dobre kave, vodja podjetja, ki ceni svoje zaposlene, sprehod, povezovanje z naravo, plavanje, opazovanje sončnega vzhoda, barvanje sten, slikanje, pisanje pesmi, prijaznost, igranje z mačko, kuhanje kave, nakupovanje v trgovini, pogovor s sosedo, deljenje navdiha, jasnost, ples, igranje z otroci, kopel, opazovanje ognja v peči, opazovanje ali sajenje rož, užitek ob pitju kave in peki mafinov ali keksov, ljubljenje s partnerjem, uživanje v tišini, poljubi, pranje perila in obešanje, veselje ob soncu, da lahko samo malo nastaviš lica toploti, potovanja kamorkoli, morje, raziskovanje novih mest, preizkušanje novih receptov, vožnja z avtom, delo na kmetiji ali zemlji, negovanje rož, raziskovanje česa zanimivega, opazovanje dreves, hoja z bosimi nogami po plaži ali lesenih tleh, zadovoljstvo, kot ti kaj uspe, meditacija, objemi, gledanje zvezd, iskrice v očeh in veter v laseh, nakup avta, dobra hrana, pitje čiste izvirske vode in dihanje čistega zraka, planinarjenje, nasmeh… … karkoli, kaj v tebi spodbudi pozitivne občutke in jih še veča.

Veš kaj, zelo veliko lahko naredimo, da izboljšamo svoj svet in svet vseh nas, kajti mi smo skupnost Luči, Svetlobe in Ljubezni in skupaj smo še bolj močni. Zaupam v to! Zaupam, da nam skupaj fantastično uspeva! Mogoče tega ni v poročilih, ker želijo vzbujati kaj drugega, mogoče se ne govori o tem na radiu ali na avtobusu ali na hodnikih podjetij ali trgovini ali pri sosedih – vseeno pa vsak od nas neguje in čuva ta ogenj notranje Ljubezni, ki dela veliko lažji prehod za vse v Novo Zemljo – svet, kjer prevlada Ljubezen in v katerem živimo svobodno, kot to, kdo smo v resnici. Danes neguj svojo ženstvenost, saj nam kaže pot v to, kar vse še je mogoče – tako nam je rekla Kassandra – Suzan Ashley. To je resnica in vedno več se je zdaj razkriva. Zdaj pa si zaupaj in zaupaj v svojo čarobnost prisševanja – zrno peska po zrno peska – kdaj pa tudi kamenček ali celo kamen, ali večjo skalo. Tehtnica se preveša na stran vseprisotne Ljubezni.

Zaupaj.

Zaupaj sebi.

Ustvarjaj si čaroben dan!

Rada se imej!

Ljubek pristen radosten lahkoten sijoč navdihnjen blažen vesel harmoničen kreativen navihan igriv bogat razkošen zlat dan poln obilja!



Sledi svojemu srcu. Ti poznaš vse svoje skrivne čarobne poti polaganja peska na tehtnico Ljubezni, ki so prave zate. Ti to zmoreš. Mi to zmoremo. Zares! Ti si čarobna! Ti si izjemna! Samo spomni se!

Ni komentarjev:

Objavite komentar