ponedeljek, 18. marec 2024

BOGATI SMO!

Danes se počutim bogato. Kako se ti počutiš bogato danes?

Jaz sem bogata. Vse je bogato.

Na meditaciji s Suzan Ashley smo delali izjave.

JAZ SEM …

VSE JE …

Potem pa vedno uporabiš isto besedo.

Obilje.

Ljubezen.

Radost.

Veselje.

Mir.

Harmonija.

Jasnost.

Kaj je tvoja beseda?

Moja je danes BOGASTVO.

Jaz sem bogastvo. Vse je bogastvo.

Jaz sem tako srečna, da sem tako bogata! Jaz sem tako srečna, da živim v takem neverjetnem bogastvu. Jaz sem tako srečna, da imam tako bogato življenje!

Res imam bogato življenje napolnjeno z ljubimi ljudmi, mojo ljubo mačko Bliss, »avtkom«, ki mi daje svobodo premikanja kamorkoli želim; čudovitim toplim domom, ki mi daje zavetje za ustvarjanje. Vsega imam dovolj. Jaz sem dovolj.

Moje življenje je tudi zato bogato, ker si vedno bolj priznavam svojo izjemnost!

Jaz sem izjemna!

Zdaj si še to želim povedati večkrat na glas, da se navadim. Ustvarjam tudi z glasom in je čas, da se spet vrnem k mojim afirmacijam.

Komaj čakam kopel zvečer!

Kaj ni zanimivo, da ima beseda bogastvo v sebi besedo Bog? Vse je od Boga, tudi BOGastvo. Čas je, da to tudi sprejmem odprtih rok.

Ni vse v moji kontroli in hvala Bogu za to! Imam omejen pogled, ki mi ga predstavljajo pretekle izkušnje. Bog pa ima širšo sliko, zato se vsa prepuščam njegovi volji, njegovemu načrtu. Vem, da Bog zame ne bi želel nič manj kot to, da sem srečna. Potem pa si tako želiva isto! Samo moj način je verjetno izdelan po eni poti in če ne gre, že obupujem. Bog pa ima nešteto poti, ki so zanimive in zabavne ves čas, pa še rezultat je izjemen. Saj ne, da se teži h končnemu cilju, ker smo vsi ustvarjalci in si vedno želimo nekaj novega in še bolj zanimivega, še bolj pristnega. Uživam v procesu nastajanja in radosti hoje po poti srca. Tako je prav! Ne moj način, ampak Božja pot radosti in radostne rasti – ves čas.

Brala sem knjige, ki je imela vsaka okoli šesto strani ali celo preko sedemsto. Vse so se končale tako lepo in čarobno, samo zadnja me je čisto presenetila. Saj je bil lep konec, ampak ni bil najboljši konec možen. Zaupam v dobre konce. Jaz pa ne želim več nekaj, eh, pa saj je – dobro – no, ampak si želim najboljše. Vem, da mi tudi Bog želi to podariti, če sama tega ne zavračam. Ne želim se več upirati najboljšemu. Ne želim se več spuščati na dno, da se lahko vstanem in zacvetem. Lahko cvetem, kjer sem zdaj in grem samo še višje. Kar zame pomeni, da sem še bolj povezana s sabo, materjo Zemljo in očetom Nebom. Ne rabim biti ustvarjalna iz dna, brezna, doline. Lahko sem na vrhu hriba, griča ali hribčka in kreiram nov hrib, vrh, griček ali hribček. Svobodna sem in zdaj izbiram ustvarjanja v vsakem trenutku. To je zdaj moje novo poslanstvo. Življenje v tem trenutku čarobnosti in dopuščanje sami sebi, da grem gor – v povezanost, da sprejemam najboljše, kar mi ima vesolje za podariti. In vsi se veselijo, da je darilo – dano iz čiste brezpogojne Ljubezni – sprejeto in da me je razveselilo.

Kako lepo življenje imam!

Kako bogato življenje imam!

Zdaj pa se še bolj zavedam svoje sreče! Želim se povezovati s srečo, vse ostalo pa odpuščam.

Ljubek pristen iskren sijoč zabaven lahkoten bogato razkošen jasen harmoničen kreativen vesel dan poln obilja in srčnosti!



Bogastvo je tvoje naravno stanje. Zdaj pa odpri srce in ga sprejmi! Pa še nekaj, kar te razsvetljuje, ožari, dvigne? Bi lahko danes vnesla ščepec več tega v svoje življenje? Rada te imam, imej se rada tudi ti! Praznuj življenje!

Ni komentarjev:

Objavite komentar