četrtek, 14. marec 2024

LJUBEČ DOM SRCA!!!

 So mi res stvari nadomestilo za povezanost z Bogom? Če pogledam oblačila, nisem v nobenem smislu minimalistka. Rada imam svoje kombinacije. Pa vseeno, si prehitro spet nabavim nov kos in potem stari obležijo v omari, ali še niti ne tako stari? Zdaj imam kaos in ta teden mi pridejo sestaviti omaro. Komaj čakam, da bom imela vse bolj pregledno in razporejeno. Veselim se velike omare. To je zame umetnost lepega elegantnega, ampak udobnega oblačenja. Danes sem si oblekla čudovito obleko z vzorcem tigra, ki mi je zelo všeč. Oblačenje je kot slikanje, nikoli ne vem, kaj mi bo ta trenutek prinesel in mi bo izvabil iz mene, kako se obleči. To je zame umetnost in me osrečuje. Zakaj pa ne bi bila duhovna s stilom? Ali pa dobrosrčna s stilom? Pa saj to vse gre popolnoma skupaj. Ali pa srčna s stilom? Ali pristna s stilom? Ali polna humorja s stilom?

Moda, ne moda – bolj osebni pristni slog – izvablja iz mene ustvarjalnost, da sem lahko še bolj pristna in se izražam skozi barve in razpoloženja. Uživam v vsakem trenutku oblačenja, kreiranja. To je moja ljubezen.

V zraku je čutiti tako pozitivnost in svetloba prežema vse. Vedno bolj globoko se naseljuje v mene. Obožujem sonce! Čutim, kot bi vso Vesolje, vesolja, objela čarobna svetloba Ljubezni, ki postaja vedno bolj močna in je nič ne more ustaviti. Zdaj pa je zares čas, da ustvarjamo raj in ga živimo od znotraj navzven. Uživajmo v vsakem trenutku, ki je polna priložnost za kreiranje radost in lepote. Živim svoje življenje po svoje v vseh pogledih.

Zdaj sem se spomnila, da sem videla nekaj, kar si želim. Spet stvar, ki je nadomestilo za povezanost z Bogom?

Oblačenje je razvijanje moje kreativnosti, tako je tudi urejanje doma. Moj dom postaja in je že gnezdo varnosti, zavetja in zavarovanosti – ljubezni, miru in harmonije – obilja, preskrbljenosti in domačnosti – smeha, veselja in pristnosti – sproščenosti. V mojem domu je vedno dobrodošla Ljubezen ali več. Zato pa mi je tako pri srcu in mi je res ustvarjalno gnezdo.

Na meditaciji ali zdravljenju (pridružite se nam na LoveLightTruth) nam je Suzan Ashley rekla, da nas bo tu pa tam, kaj želelo izbezljati iz našega ljubečega gnezda srca, ampak da se lahko hitro vrnemo v svoj center miru in ne dajemo energije – niti malo – čemurkoli, kar je manj kot ljubezen. Povezanost s sabo in tišina sta pomembni, da zaznam, kdaj me želi karkoli izvleči iz te oaze Ljubezni. Bolj se zavedam, bolj poznam svojo resnico, prej lahko kot močna elastika zaniham nazaj v harmonijo srca. To je moj resničen dom. Moje srce.

Ljubek iskren pristen dan poln ljubezni, harmonije, zavarovanosti, zaščitenosti, varnosti, zavetja, preskrbljenosti, miru, smeha, povezanosti, veselja, sproščenosti.



Ljubi svoje življenje. Ni še prepozno, da zares zacvetiš. Uživaj, moja draga!

Ni komentarjev:

Objavite komentar