ponedeljek, 26. februar 2024

SAMO SVOJA SI!!!

Res imam lepo življenje in ljubim ga. Saj vem, da tudi življenje mene ljubi, kot bi rekla Louise l. Hay. Zdaj pa čutim še to bolj močno kot kdajkoli prej.

Dajem si priložnost, da zares živim. Moji dnevi so brezskrbni in delam to, kar ljubim. Danes sem si generalno sčistila dom. Kako pa to prija! Kako pa to paše! Počutim se kot nova oseba, ki je polna lahkotnosti in radosti. Kar plesala in pela bi od sreče in notranjega zadovoljstva! Kar usta mi vleče v nasmeh!

Res imam lepo življenje!

Nikoli si ne bi mislila, da mi bo čiščenje v tako veselje! Nikoli! Doma smo imeli čiščenje vsako soboto, ki mi je bila taka muka. Počutila sem se prisiljeno v prisiljen red, ko bi vedno lahko delala kaj bolj zanimivega. Ni mi bilo dovoljeno razporediti si urnika kot bi si želela.

Dolgo časa nisem imela svoje sobe in tako sem jo cenila, da sem jo imela vedno zelo pospravljeno. V omari sem imela taki red. Vse sem imela zloženo po barvah! Vsako oblačilo sem ljubila in ga cenila.

Nihče me ni silil v pospravljanje svoje sobe, pa sem imela red. S silo pa se ne pride daleč. Bila sem najstnica takrat in čiščenje mi še je bilo zadnje, kar sem si želela početi. Toliko je bilo bolj zanimivih stvari – veliko bolj zanimivih!

No, saj razumem, mama mi je želela privzgojiti red. Pa delovne navade. Če pa delaš nekaj s srcem, me samo vleče, da bi to počela ves čas in še več časa. Vse takoj najdem in ustvarim si red, da točno vem, kje je kaj. Oblačila so še vedno moja strast. Zdaj pa je čas, da si dovolim biti to, kdo sem. Brez namišljene ali prisilne delavnosti ali zahtevanega reda! Sledim svojemu srcu. To je moj red in to je moja ustvarjalnost in delavnost. Kdo pa si želi, da ga kdo skozi motivira s kaznijo ali strahom pred izgubo privilegijev?!! Časi se menjujejo in časi so, ko je vsak svoj gospodar. Ali kot bi rekla Suzan Ashley, da je vsak sam svoj. Točno to je to! V letu 2024 si še želim biti bolj samosvoja. Tako je. To je moja obljuba sebi! Ne popolnost! Boljša in boljša oziroma pristna in pristnejša različica sebe sem. To je dovolj. V sebi sem dobra in čas je, da se to razlije okoli na vse strani. Ljubim svoje življenje. Zdaj pa se mi je lazanja spekla in čas je, da jo z užitkom pojem.

Ljubek pristen vesel bogat ljubeč igriv ustvarjalen samosvoj dan!



Pleši skozi dan! Vredna si in zaslužiš si, da uživaš! Čakala si samo na svoje dovoljenje! Drugi nimajo pravice glasovanja, ker se gre zate in ti veš najboljše zate, kar ti koristi. Zdaj! Uživaj moja draga! Zares! Brez odlašanja! Uživaj! Pa če tudi samo v počitku! Sij, moja draga, sij!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar