petek, 1. marec 2024

ŽGEČKLJIVA SLADKOST TRENUTKA

Veš kaj, dobila sem sporočilo, da naj malo pospešim. Če pa imam rada svoj počasen tempo. In lagodnost. Rada imam mir in da si za vse vzamem čas in da dam vsemu popolno pozornost!

Tako sem uživala v kapljicah na vejah in uspele so mi dobre fotografije. Jih bom kaj objavila, tudi v blogu. Usposobila sem si moj stari dobri fotoaparat z objektivom in uživala sem v bližnjih posnetkih kljub dežju.

Spomnim se, kako sem kot študentka delala tri mesece, samo da sem si lahko kupila najboljši fotoaparat. Zdaj imam drugega, ker takrat so še bili na film s šestintridesetimi posnetki, ki si jih dejansko nesel razvit k fotografu in jih prej sploh nisi videl. Zabavno! Zdaj pa lahko na enem sprehodu naredim sto ali tristo fotografij. Zlahka.

Časi se spreminjajo na boljše. Zaupam v to! Vem, da se! Vse, kar ni pristno, resnica, pravica, ljubezen – love, light and truth – bi rekla Kassandra Suzan Ashley, se raztaplja v luže kot sneg in mati Zemlja jih vse posrka.

Včeraj sem tako uživala v poslušanju dežja! Čarobno lepo je bilo! Danes je samo blago rosilo, pa je tudi bilo čarobno!

Zdaj sem se pomnila, da sem slišala od Suzan, da bolj ko sijemo, bolj se nas manj kot ljubezen ne more niti dotakniti niti se nam približati. Samo moje sijanje je pomembno.

Danes sem sijala, ko sem se lepo oblekla, si zakurila ogenj v peči, šla na kratki sprehod, se vrnila na toplo, brala knjigo, ki jo obožujem. Zdaj sem že začela brati nadaljevanje in je tako nagajivo, da se ji ne morem upreti. Kako je srčkana! Res je, da je debela, ampak se splača.

Še bolj želim uživati, saj se tako počutim res živo.

Ljubim svoje življenje.

Ljubek pristen srčkan sijoč srečen pisan lahkoten živahen edinstven ustvarjalen žgečkljiv strasten harmoničen miren dan!



Zaljubi se v svoje življenje, nudi ti toliko užitkov in lepih trenutkov – vsak dan znova!

Ni komentarjev:

Objavite komentar