torek, 19. oktober 2021

Dovolj je izkoriščanja naše sijoče energije za zle namene!!!


 Naša največja naloga ali poslanstvo je, da se vedno vračamo v svoje srce!

Vse nas želi stlačiti v neko škatlo. Družba. Sistem. Družina. Sorodniki. Življenjski slog. Potrošništvo. Ampak nismo škatlaste oblike! Lepi smo točno taki kot smo! Čudoviti smo točno taki kot smo! Dovolj je bilo poneumljanja in ravnanja z nami kot številkami – način služenja denarja kot delavec ali kot potrošnik. Nismo tako neumni!

Zdaj je čas, da si končno dovolim biti kdo sem. lahko sem pristna. Lahko sem zdaj marjetica, zdaj vrtnica in zdaj sončnica. Lahko pa sem vse hkrati. Točno tako, kot mi je! dovolj mi je črednosti, samo da bi spadala noter. (Pa še črede (ovc) obrijejo ali pa jih zakoljejo.) nočem biti več lahko vodljivi element v zgodbi nekoga drugega, ki me izkorišča za svoje namene! Tu sem zato, da bi sijala v svojih pristnih barvah!

Tu sem kot neponovljiv delček vesolja! Zakaj se sploh tako trudim, da bi se prilagodila škatli od kogarkoli!? Tu sem zato, da živim srečno! Tu sem zato, da izbiram svobodno voljo! Tu sem zato, da bi izrazila neponovljivo združitev telesa in duše kot edinstven izraz mene – zdaj v tem trenutku. Tu sem zato, da bi moja duša pela od radosti in da bi si um zadovoljno mel roke, ker vse teče lahkotno in pristno.

Zdaj je čas, da zasiješ. Ne rabim biti superman! Dovolj je, če sem to, kdo sem! tudi ti ne rabiš biti superman, samo bodi pristnost! Izbiraj bolj in bolj srčnost! To je naša moč! Ostani v srcu! Tja temnine in tema nima vstopa!

Ljubek srečen igriv radosten blažen nagajiv srčen živahen svoboden dan!



🌷 P.S.: Življenje ti daje nenehne priložnosti za radost in srečo. Sprejmi danes vabila! Bodi pristna! Bodi pristen! To je tvoj dan! Praznuj kdo si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Ed Sheeran - Thinking Out Loud ... https://youtu.be/lp-EO5I60KA

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar