nedelja, 17. oktober 2021

Neponovljivo dragocen-a si!!! Zares!!!

 Saj ne, da bi to delali namensko. Ne zmorejo drugače. Saj ne, da bi nam želeli namerno škoditi. Ne znajo drugače. Vseeno pa jaz zmorem drugače. Vseeno pa sem jaz odgovorna za sovjo energijo. Torej, če naredim kaj narobe, se opravičim. Če pa drugi kaj »serjejo«, pa grem stran ali povem svoje.

Ne dajem več svoje energije temninam in nižjim čustvom. Ne dajem več svoje energije, da se temnina hrani na njih! odgovorna sem za svojo energijo! Odgovorna sem zase.

Vedno se lahko malo dvignem. Vedno lahko naredim kaj, da se počutim malo boljše!

Edinstvena sem v celem vesolju! Hkrati sem manjša kot mravljica v primerjavi s prostranstvom vesolja. Hkrati pa sem dragocen neponovljiv delček univerzuma.

Moja naloga ni ugajati drugim, jih poslušati, da mi krojijo življenje z njihovega vidika in biti prilagodljiva in pokorna in čredna. Moja naloga ni posnemanje drugih, razen če se poti ne prekrivajo in mi je tako lažje biti jaz. Moje poslanstvo je je biti ta neponovljiv dragocen delček celote – vesolja. Nihče ni kot jaz in nikoli ne bo. Moja pristnost je moja sreča. Zdaj izbiram srečo vedno pred zagrenjenostjo in vsemi drugimi čustvi. To je pravi pogum! Zagrenjenost je za strahopetce in ni inteligentna, kot bi rekel Osho.

Pripravljena sem prisluhniti svojemu srcu in svoji pravi naravi. Želim živeti v skladu s svojo dušo. Želim biti izraz pristnosti. Želim biti izraz veselja. Želim biti Ljubezen in pretočna za njo. Želim odpreti svoje srce vsemu, kdo sem v resnici.

Ponosna sem nase, kako daleč sem že prišla. Zdaj pa tako samo še živim. Utrjujem tako, da izbiram več sreče, več radosti, več ljubezni, več bližine!

Moje življenje je čisti praznik. Moje življenje je praznovanje tega, kdo sem! zdaj pa je tvoj čas! praznuj, kdo si! Praznuj svoje darove! Praznuj svoj način življenja! Praznuj, da lahko izbiraš srečo! To je tvoje življenje in tvoja izbira je, kaj ustvarjaš! Izberi več čarobnosti!

Ljubek srečen igriv radosten blažen optimističen kreativen srčkan pristen živahen jasen igriv edinstven dan!



🌷 P.S.: Življenje je čista radost. Zdaj pa to izbiraj bolj in bolj! izbiraj več sreče, saj »te« nisi strahopetnica-strahopetec! Bodi pogumna-pogumen zase! Bodi ti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ Radost = svobodna volja! ❤️ https://youtu.be/xY1Kb0gFKIo

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Petar Grašo - Ako te pitaju ...  https://youtu.be/j4ppyoZNt_Y

  ☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar