četrtek, 20. oktober 2022

Najboljše za vsak dan!

Tako pa je praznovanje za nami! Bilo je fantastično in neponovljivo! Izjemno! Res smo se imeli super! Sprostila sem se do konca! Res je bilo neponovljivo praznovanje.

Življenje je polno in pristno. Zdaj!

Lahko kanček te prazničnosti vnesem v svoje življenje?

Z lahkoto! Saj je danes že drug praznik! Nov rojstni dan!

Ampak zares!? Lahko ustvarim navaden dan bolj prazničen?

Všeč mi je ideja, da najboljše kozarce uporabljam za vsak dan in seveda svoje najboljše krožnike. To mi je čisto veselje.

Rada sem to, kdo sem.

Bolj in bolj sem sproščena v tem, kdo sem. Bolj in bolj poslušam svoje srce in živim pristno. Tako življenje mi je všeč. Rada sem ustvarjalna glede vsega. Rada raziskujem nove poti. Zdaj se komaj moja pustolovščina prav začenja.

Zavedam se svoje dragocenosti. Bolj kot sijem, bolj si drugi želijo prižigati lučke v sebi. Bolj kot sem zadovoljna in v miru, bolj je ves svet zadovljen in v miru. Zdaj vem, da imam ogromno moč in uporabljam jo modro. Ustvarjam lepoto in to, kar je ljubezen ali več! Svojo energijo, pozornost, čas usmerjam preudarno. Močna sem.

Občutiš svojo moč?

Občutiš, kako si dragocena?

Izbiraj s srcem. Zdaj!

Ljubek srečen igriv smešen lahkoten nagajiv brezskrben spontan sproščen dan!



🌷 P.S.: Življenje je edinstvenost in pristnost. Zdaj pa sij v vsej svoji moči! Svet te potrebuje! Vso vesolje te potrebuje! Sij! Cveti!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Elvis Presley - (Let Me Be Your) Teddy Bear ... https://youtu.be/NkDbk-egHH4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar