petek, 21. oktober 2022

Priokus sanj - osvobajam te!!!

Življenje je lepo! Zdaj! Počutim se dobro. Boljše kot prej. Zbudila sem se s tako čudnim občutkom nejasnih spominov na sanje. Nekaj ni bilo vredu v sanjah. Spominjala sem se samo koščkov. Vem, da sem si zanikala neki občutek, potem pa je bil tako očiten, da me je spreletelo kot strela z jasnega. Nekomu že od začetka nisem zaupala, pa sem šla preko tega občutka. Druge sanje so bile, da sem si tako želela biti ljubljena. Bilo je na morju in bila sem tam z ljubim. Pa ni zmogel.

Hm, najprej nenavaden zaključek z zelo neprijetnimi občutki, potem pa hrepenenje po ljubezni. Ne spomnim se točno. Ni mi jasno, kako se je vse razpletlo. Samo vem, da sem potem še ostala na morju sama in našla mir v sebi.

Ti občutki iz sanj so me objeli in me dali v neko čudno obdobje glede partnerstev, ki sem jih doživljala v preteklosti. Kot bi dejansko morala umreti (kot v sanjah) – se zanikati – da bi lahko bila v zvezi. Potem pa se je izkazalo, da so tako ali tako že vseskozi bile laži, tako kot sem že slutila na začetku. Po eni strani zanikanje, po drugi strani hrepenenje.

Seveda sem hvaležna za vsa partnerstva, saj sem zdaj bolj v stiku s sabo in si ne zanikam svojih občutkov – vsaj tako dolgo ne!

Zdaj zaupam, da je pravi odnos tak, ki temelji na pristnosti obeh. Zato je pomemben pogovor. Pa tudi opazovanje. Včasih dejanja govorijo še bolj glasno! Zato rada stopam v zvezo počasi. No, takšna je moja narava, nasploh. Umirjena. Zato zdaj delujem v skladu s svojo naravo. Drugemu pa dajem svobodo, da naredi čisto enako. Skupaj pa ustvarjava simfonijo, to ni enoglasno petje ali preglasovanje – je sodelovanje, ljubezen, ki je obema v užitek.

Se bojim partnerskega odnosa? Se bojim graditi bližino? Še vedno sem vstopila z odprtim iskrenim srcem in to pričakujem tudi od partnerja. Me je strah zaradi preteklih izkušenj in sem zaprla srce?

Moje srce je odprto Ljubezni in Ljubezen domuje v mojem srcu. Bog, angeli pomagajte mi, da se odvežem od vseh strahov in še bolj odprem srce, da se z ljubim lahko najdeva in uživava drug v drugem. Tako je! hvala!

Kako se pa ti počutiš v odnosu? Ali si pripravljena danes malo bolj odpreti srce?

Ljubek srčkan pristen nagajiv lahkoten živahen radosten vesel edinstven fantastičen dan!



🌷 P.S.: Zdaj vem! Bojim se stopiti na nova področja svojega življenja in zares zaživeti! To so mi sanje želele povedati! Zdaj spuščam preteklost. Hvala za vso ljubezen, ki sem jo prejela v preteklosti. Zdaj te osvobajam. Zdaj ti odpuščam. Žal mi je. Hvala ti za vse. Ljubim te. Zdaj pa ti dovolim oditi. Zares!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar