sreda, 19. oktober 2022

Dobro zame!

Najbolj mi odpira srce povezovanje s pristnimi in strastnimi ljudmi. Še bolj pa ustvarjanje! To me pa tako potegne vase, tako napolni s svojo energijo miru in ljubezni! Čisto sem predana!

Včasih pa sem lena. Ne da se mi. Niti na sprehod. Vem, da je zame dobro. Vem, da mi koristi. Vem, da bi koristilo moji duši.

Včasih se uspem prelisičiti. Rečem si, da grem samo en krog okoli doma. Potem pa me seveda potegnejo poti v naravo! Obožujem šumenje dreves. Obožujem travo. Obožujem oblake in nebo!

Včasih si preveč naložim in je sprehod samo še ena obveznost zraven. Ampak taka, ki bi v resnici morala biti na prioritetni listi, saj mi takoj dvigne dušo in me poveže z mojo notranjo naravo!

Kaj so tvoje prioritete?

Kaj lahko narediš danes, da se malo boljše počutiš? Samo malo?

Če bi se vsak dan vprašala, kaj lahko naredim, da se malo boljše počutim, bi cvetela vso leto tako močno, da sem v večnem odpiranju cvetov!

Danes si prisluhni in res zacveti! Zaupaj svoji notranji modrosti, naj bo vpletena v tvoje vsakdanje aktivnosti. Življenje je prelepo, da bi šli lepi trenutki mimo!

Ljubek radosten nagajiv pristen lahkoten vesel živahen prazničen razigran dan!



🌷 P.S.: Bodi pristna! Zaupaj si! Življenje je cvetenje, če si le dovoliš! Obrni se k soncu v svojem srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Cveti (uspevaj) kot ti! ... https://youtu.be/ePro7MakSbY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Sara Bareilles - Brave ... https://youtu.be/QUQsqBqxoR4

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar