sobota, 22. oktober 2022

Zalita z dobrim! Zavita v dobro!!!

Se kdaj upiraš ustvarjanju, veselju ali sreči? Drobnim radostnim trenutkom, ki bi te lahko popeljali višje v vibracijo ljubezni!?!

Jaz vem, da se.

Niti ni slabo. Niti ni prav dobro. Samo je – poznano. Niti ni več tako udobno, niti ni več tako prijetno – je pa način življenja, ki ga poznam.

V sebi vem, kaj bi želela narediti, da bi se povzpela višje v vibraciji. Samo ustvarjanja bi se lotila in sprehodov v naravi. Ali kdaj naredila še kakšno meditacijo. Se večkrat samo usedla in uživala v pticah, oblakih, soncu. Samo sem.

Čisto enostavno je. Vse je čisto lahko.

Zakaj potem v sebi čutim taki upor?

Bom samo sedela in čakala, da me kdo reši? Ali bom zares sprejela odgovornost za svoje življenje? Si zato želim, da bi se zaljubila in bila v zvezi, da bi se počutila rešeno iz te vsakdanjosti? Si zares želim odnosa – pristnega – ki preraste v ljubezen?

Saj vem, da lahko imam vse. Rada pa bi spodbudila to vibracijo ljubezni, pretočnost za boga, najprej v sebi. Kaj pa če še bo to zelo dolgo trajalo in še ljubega kar ne bo?

Kaj pa če bi malo bolj zaupala?

Zdaj lahko naredim vse, da se počutim malo bolje! Zdaj lahko malo bolj uživam. Zdaj lahko malo bolj praznujem življenje! Zdaj sem lahko za ščepec bolj srečna!

Zaupam, da se bo vse zgodilo ob pravem času.

Zdaj pa sem že na pravem mestu. Samo uživam v tem, kje sem. Sprejmem, kje sem in se prepustim čudovitemu trenutku.

Zaupam.

Zaupaš kaj božanskemu pravem času?

Ljubek srčkan iskren pisan blažen edinstven fantastičen strasten pristen živahen vesel radosten dan poln smeha!



🌷 P.S.: Zaupaj življenju! Vedno si ljubljena! Samo odpri srce! Zdaj! (Samo nazaj se naravnaj na Ljubezen. Karkoli ti pomaga: meditacija, afirmacije, tapkanje, sprehod, ustvarjanje...)

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️❤️ Zaupaj svojemu srcu! ... https://youtu.be/fKZLTkhur2g

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Bryan Adams - I'm Ready ... https://youtu.be/9_h2FrcZjQs

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar