torek, 12. december 2023

Moč sonca - svetlobe!

Veliko se dogaja, sploh na čustveni ravno se vse umirja in se harmonizira. Prav čutim, kako me vse nekako boža in me nežno gladi kot mačko, ki prede od ugodja. Zraven pa mi ljubeče in toplo prigovarja, vse bo dobro, vse je že dobro in čisto vse bo dobro. (Sarah Ban Breathnach je napisala afirmacijo: »Vse je dobro. Vse je dobro. In čisto vse je dobro.«)

Danes pa po zelo dolgem času pijem divko s kokosovo smetano in vanilijevim ovsenim napitkom. Božansko dobro je. to je moja kava danes. Ponarejena. Včasih sem tako zapriseženo pila kavo, da nisem mogla niti oči odpreti, da ne bi pomislila na njo. Zdaj pa je že vso leto ne pijem. Razen divke. Prej mi je bil dogodek, da sem šla v kavarno na pisanje in kavo, zdaj pa je to čajček ali limonada. Pa še to mi je minilo, da bi veliko po kavarnah hodila. Mi je kar bolj udobno doma. Prav prijetno mi je. obožujem zavetje in zasebnost doma. Prav srčkano je. Ljubim svoj dom! Ljubim tišino, ki ga napolnjuje. Ljubim svoje rože. Ljubim udobje, ki mi ga daje. Ljubim, kako je lepo svetlo in toplo. Srečna sem, da imam tako lep in topel dom. Všeč mi je čudovit razgled na pokrajino v daljavi. Res sem srečna.

(Medicinski medij - Anthony William - je veliko govoril o škodljivosti kave, kako slabo vpliva na naše telo, če te bolj podrobno zanima – ima čudovit podcast samo na to temo. Zelo ga priporočam, saj ima čisto jasen pogled na vse, kar nam zares koristi in kar zares škodi.)

Prihajajo novi časi – raj na Zemlji. Vsak pa ga gradi v sebi. Iz sebe navzven. Tako kot se počutimo, tako se vse odseva v svetu. Kot nam je rekla Suzan Ashley na meditaciji, da ko smo pripravljeni prinašati sranje v sebi, smo ga pripravljeni prinašati v svetu. Zdaj pa je bilo res dovolj! Vsak soustvarja skupaj, še prej pa poglejmo, kaj ustvarjamo v svojem svetu. Kako že pravi stari pregovor? Najprej počisti pred svojim pragom. Tako je!

Sonce me je zbudilo zjutraj in bila sem tako srečna! Zelo zgodaj je bilo oblačno, ko pa sem se obrnila še na drugo stran in še malo zadremala, se je vse spremenilo v čarobnost! Prikazalo se je sonce in obožujem ga! rada sem v svetlobi! Rada sem v središču svojega srca!

Ljubek pristen navihan igriv lahkoten dan!

Mateja

Pleši skozi svoje življenje! Ti si čarobnost! Živi po svoje! Ljubljena si bolj, kot si sploh lahko predstavljaš! KreiRAJ si svoj raj! Izbiraj s srcem!

Ni komentarjev:

Objavite komentar