petek, 15. december 2023

Najprej se ti počuti dobro!

 Poetičnost napolnjuje moje srce. Veseli se, da vnašam več lepega v moj vsakdan. Spet pišem pesmi, ki so čutne, nabite z ljubeznijo in vsem, kar se mi dogaja. Rada imam romantiko, rime, glasbo, prižgane svečke. Uživam v lepoti vsakega trenutka.

Manj in manj verjamem vsemu strašenju od zunaj. Krizam. Dramama. Predvidevanjem. Ne želim in ne dajem več niti pikice svoje energije soustvarjanju neželenega. V mojem svetu je vse dobro. (Tako je vedno govoril Wayne Dyer.) Bolj kot se osredotočam na dobro, bolj to raste. Skupaj soustvarjamo svet Ljubezni. Danes izbiram samo to.

Cenim, da pjem čaj, da mi je toplo, da pišem. Kako sem še lahko bolj ustvarjalna? Kaj pa ti?

Včeraj sem ves dan brala knjigo Vrtinec (Esther in Jerry Hicks) in sem srkala modrost vsake strani. Samo dobro se želim počutiti. Ne želim več odlašati z dobrim počutjem. Zelo dragoceno mi je bilo, da razmerje cveti, če se vsak zase počutita dobro, potem se skupaj tudi tako počutita. Če pa smo s sabo nezadovoljni, se v odnosu to samo še bolj poudari. Pomembno je, da mi je na prvem mestu moje dobro počutje in najprej cenjenje sebe.

Kako pa ti lahko ceniš sebe malo bolj danes?

Ljubek pristen sočen fantastičen izjemen sijoč začinjen vesel miren zabaven lahkoten dan!



🌷 P.S.: Zaupaj, da je tvoje dobro počutje v vsakem trenutku najpomembnejše! Rada se imej!


Ni komentarjev:

Objavite komentar