nedelja, 10. december 2023

Dopuščam dobro

Zunaj so tako lepi oblaki, v ozadju pa sinje modro nebo. Sonce pa sveti močno. Tako da presvetli oblake, ki samo potujejo mimo.

Sprašujem se, kolikokrat sem želela obdržati oblake, ki so samo šli mimo. Ali kolikokrat nisem opazila sonca? Ali sem pozabila, da je sploh tam? Ali sem dopustila prehodim oblakom, da me samo povlečejo v dramo?

Zdaj se zavedam, da sem jaz to ustvarjala. Zdaj pa imam moč, da se osredotočam na to, kaj pa si želim. Imam moč, da s cenjenjem dvignem svojo vibracijo. (Abraham – Esther in Jerry Hicks)

Cenim, da se zdaj zavedam, da imam v sebi moč, da res plešem skozi dan. Ustvarjam si čaroben dan. Hvalim in cenim vse, kar se mi lepega zgodi.

Kako pa ti ustvarjaš čarobnost v svojem dnevu?

Ljubek pristen sončen srečen sočen srčkan sijoč vesel radosten čaroben razigran lep navihan zabaven ustvarjalen dan poln smeha!



 

🌷 P.S.: Ceni se. Ceni vse, kdo si. Cenim, da sem lahko vse, kdo sem. Čutim, da se moje sijanje povečuje in uživam v tem! Sij!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce! Mateja Koser ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ Blaženi zdaj! ... https://youtu.be/PjF08nlk4rw

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... 

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar