petek, 15. december 2023

Raj zdaj!

Lepo mi je, da imam tako čudovito življenje. Vse mi teče. V toku ljubezni sem in boljše kot postaja, še boljše postaja – kot bi rekli Abraham – Esther Hicks v zakonu privlačnosti. Res sem zadovoljna. Res imam lepo življenje. Vse bolj rajsko postaja.

Največ pa šteje, da imam odprto srce, da lahko sploh opazim in privlačim te čarobne trenutke. Saj če imam odprto srce, sploh opazim vso to lepoto in jo lahko vso vzamem vase. To je moj zaklad srca. Srečna in ponosna sem, da mi vse teče tako zlahka in lagodno. Vse, kar delam je, da sem povezana s sabo in s svojo pristno naravo.

Zdaj pa je čas, da naredim vse, kar je v moji moči, da sem povezana in uravnovešena. To mi daje največ zadovoljstva. To je prava vaja in urjenje. To je najbolj dragoceno, da sem povezana s sabo in da tako lahko izražam pristnost moje duše. Res imam lepo življenje. Uživam v vsem okoli mene. Zdaj pijem vodo in ptički mi lepo pojejo. Prav čarobno je. Ustvarjam si raj in že zdaj živim v njem. Vse je rajsko. Vse je zame. Vso vesolje se veseli mojega prejemanja in soustvarjanja z mano. Res je čarobno. Vse! Samo zato, ker imam odprto srce in sem polna veselega pričakovanja lepega, ki mi je podarjeno vsak trenutek. Iskrena sem do sebe in takoj, ko se počutim slabo, naredim vse, da se počutim malo boljše. Danes plešem v prostem slogu trenutka čarobnosti v ritmu srca. Res je lepo življenje. Čarobno je živeti na naši ljubi Materi Zemlji.

Uživaj v čarobnosti!

Lep izjemen radosten sijoč pristen edinstveno čaroben dan!



Živi svoje življenje po svoje. Uspevaj in cveti!

Ni komentarjev:

Objavite komentar