sreda, 24. november 2021

Ne obnese se!!!! Niti kratkoročno, niti dolgoročno!!!

 Zakaj bi morala biti nekaj, kar nisem?! Da bi se drugi bolje počutili, ali da se jim prilizujem!?! Kupujem ljubezen?! Pa to ni nič vredno!!! To je kot bi kupovala pokvarjena jajca! Vlačim jih domov. Mislim, da si bom kaj dobrega spekla z njimi. V glavi že imam vse te čudovite recepte. Potem pa jih zlomim in smrdijo in so neuporabna.

Točno tako je s prilagajanjem in ugajanjem in različnimi vrstami »ritolizništva«. Čisto neuporabno! Vse je obveza, ne pa ljubezen. Tega pa res nočem! Pa naj bo kdorkoli!

Svoj čas mečem stran za stvari (beri ljudi), ki mislim, da si jih želim. Mislim, da si želim njihovega odobravanja, saj pozornosti, vsak kanček dobrega – če pa bi bila naklonjenost ali ljubezen, bi pa tako skakala do stropa od veselja. Stop! Tu je nekaj narobe. Če nekdo ne želi biti z mano, me ljubiti, zakaj bi ga potem prepričevala drugače?! Si v srcu mislim, da rabim to potrditev, da lahko potem zares živim po svoje in pristno?! Kaj pa če tega vse življenje ne morem dobiti?! Bom potem zapravila življenje z »ritolizništvom« in umrla bedno!? Pa pustimo umrla!!! Vso življenje bi živela zares bedno!! Živela in umrla bi nesrečno!!! Pa sem to pripravljena?! Sem pripravljena žrtovvati vso svojo pristnost in srečo za »ritolizništvo« drugim?!!! Kaj res???!!!

Namesto, da se trudim, da bi me sprejeli (tu beri splošno: družina, starši, partner, delodajalci, partner, otroci, sosedje, sodelavci, družba, prijatelji, kolegi, sorodniki, babice, dedki, znanci, prijatelji od prijateljev, guruji, mentorji, voditelji, prodajalke, učitelji, meditatorji, verski ne vem kaj in vsi ostali primerki), je čas, da jaz sprejmem. Zdaj je čas, da jaz sprejmem, da me kdorkoli od naštetih ali še kdo, ki sem ga pozabila omeniti, ne more sprejeti. Kaj šele ljubiti?! Pa je to narobe?! Niti malo ne!! Naj živijo po svoje. Oni si kreirajo svoje življenje. Jaz pa svojega. Bom pustila, da mi mešajo blato v moj čist potok?! To je moja odločitev. Vsak potok se zbistri, ne glede koliko sranja vneseš vanj. Samo tečem danes naprej svojo pot. Danes je dan zbistritve! Postalo mi je jasno. Namesto, da čakam, da me vsaj sprejmejo, sprejemam, da me ne morejo (niso sposobni, ne zmorejo, ne znajo) sprejemati. To je dobro. Zdaj smo razčistili, da je vso »ritolizništvo« zaman. Zdaj sem končno svobodna! Lahko živim svoje življenje po svoje. Zdaj. Zares! Popkovnica je prerezana!

Kako lahko danes živiš-živim bolj svojo svobodno voljo? Kako lahko danes živim bolj praznično? Kako lahko danes še bolj uživam v tem, kdo sem? kako lahko danes živim še bolj pristno?! Danes je tvoj dan za cvetenje! Ne zapravljaj več svoje energije z dokazovanjem. Čudovit-a si že zdaj! Tudi, če drugi tega ne opazijo. Lahko še bolj cvetiš!!!

Ljubek pristen nagajiv radosten blažen uživaški nagajiv razigran poln dan oblit z ljubeznijo!




🌷 P.S.: Drugi niso tu, da bi presojali tvojo ustreznost. Drugi so tu, da skupaj soustvarjate čudovito sedanjost. Zato le neguj svoje cvetene! Zalivaj se obilno in redno z Ljubeznijo! Postani strasten-strastna udejanjevalka-udejanjevalec pristnosti. Tvoje življenje naj bolj lepo po tvoje!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... En Vogue - Free Your Mind ... https://youtu.be/i7iQbBbMAFE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar