sobota, 27. november 2021

Lahko je lahko!!! Zares lahko!!!

 Vse je enostavno. Ali se občuti dobro. Ali pa ne tako dobro. Kaj boš izbral-a? Kaj ti je bolj pri srcu? Kaj je to sploh vprašanje?

Vsi se želimo počutiti dobro. Pa se res?

Kaj pa potem izbiramo?

Malo pa se je treba potruditi. Tako kot se potrudimo, da gledamo jezno ali žalostno – se lahko potrudimo v drugo smer – smeh in prijaznost v očeh!

Kako lahko je biti srečen in nagajiv in se zabavati1 vedno najdem soigralce in igralke. Samo, da sem jaz odprta za to! Soustvarjamo lepši svet.

Kaj pa si želim ustvarjati jaz danes?

Lepoto ali kaj drugega?!

Kaj bom iskala danes?! Si upam biti iskalka lepega?! Si upam biti ustvarjalka dobrega?! Kdo sem? jaz sem Luč. Jaz sem Ljubezen. Jaz sem radost. Jaz sem to, kdo sem. Lepota od znotraj in zunaj! Sijem v vsem svojem sijaju! Zdaj je moj čas! lahko sijem! Lahko svetim! Lahko sem to, kdo sem v resnici. Vse je zame! Zdaj!

Kaj pa moja temnina?! Lahko jo božam in negujem in jo še oblj sidram v svojem življenju. Lahko pa ji dam vsak dan malo pozornosti, da se občuti videno in čuteno in razumljeno in potem lahko grem naprej. Lahko se razumem in sem sočutna in potem vseeno naredim vse, kar lahko, da sem srečna. Lahko dovolim, da me preplavi. Lahko sem čustvena. Dobro je čustvovati. Ampak bolj dušim ta čustva, bolj si želijo na plano. Zato jim dajem prostor in zato ker jih občutim, se sprostijo. Resnica osvobaja.

Velikokrat občutim nemoč. Velikokrat občutim krivico ali da ne zmorem. Vse to si priznam. Potem pa lahko delam dalje. Kot bi spustila paro iz ekonom lonca. Potem pa lahko sijem dalje. Če ne dam teh malih strahcev na plano, se nenapovedano pojavi velika pošast. Zato jim dam vsak dan dihati. In naredim, kar lahko – vseeno. Lahko so tu, lahko pa stopam naprej kljub strahom in strahcem.

Danes povej svojo stisko. Osebi, ki ji zaupaš. Ali drevesu. Ali medvedku. Ali namišljeni prijateljici ali prijatelju. Ali sestri. Ali pa to napiši ven in potem raztrgaj. Osvobodi se danes. Zaupaj, takoj ti bo lažje. Vsaj meni je!

Življenje je čarobnost. Zato jo le neguj v sebi kot drobno lučko.

Življenje je igra. Igrajmo jo z veseljem in radostjo soustvarjajmo čudovit planet (in bližnjo in daljno okolico…)!

Ljubek srčkan srečen igriv radosten blažen nagajiv dan!




🌷 P.S.: Vsak najmanjši dar je izjemno pomemben. Zato ga le neguj v sebi! Tebi ali mogoče celo komu drugemu lahko spremeni svet! Mavrica ni več tako nedosegljiva. Niti samorogi in vile ne! Kaj šele bleščice in sijaj! Neguj to v sebi kot droben plamen! Neguj to z izbiranjem več in več sreče in radosti. Le kuri debela polena na ogenj sreče, da bo ogenj visok in bo gorel dolgo! Neskončno dolgo! Neguj svoje darove!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Dean Martin - Let it Snow! ... https://youtu.be/mN7LW0Y00kE

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar