nedelja, 21. november 2021

Obveznost kot strast!!!!

 

Življenje je ena sama ljubezen. Vse je samo šepet. Zmoreš. Čudovit-a si! Zaupaj vase! Resnično si sposobna-sposoben! Ti si Ljubezen!

Vse je čisti izraz ljubezni in čiste radosti. Vse je izraz čiste igrivosti v vseh pogledih. Vse je kreativnost in izjemnost.

Bolj kot se osredotočam na to stran, lažje mi je.

Obveznost jemljem kot strast. še bolj uživam v vsakdanjem delu! Še bolj se mu posvetim! Še bolj sem vsa prisotna tam in z vsem srcem! Še bolj sem predana! Še bolj uživam v vseh razpravah in debatah! Čisto sem noter!

Bolj kot se bom zabavala, bolj hitro bo minilo. In že je en teden spet manj! Čas je, da se čisto vržem noter! Drugače lahko gledam na to! Skozi oči ljubezni!

Vem, da je prav, da si priznam resnico. Vem, da je očiščujoče čutiti čustva. Priznavam jih, sem vedno za resnico. Lahko pa vsaj opazim pozitiven vidike in vse gledam skozi to.

Danes mi uspeva bolj in bolj. vnašanje svoje pristnosti v vsakdanjost je prava umetnost! Danes jo živim praktično!

Danes se zabavaj! Nič ni tako resno, kot se zdi!

Ljubek srečen igriv dan!




🌷 P.S.: Sprejmi, da si v vsvojem bistvu ljubljen-a! sprejmi, da si v svojem bistvu že Ljubezen! Imej se rad-a na polno! Čudovit-a si!!! Zaupaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ... ❤️  Poslušaj svoje srce ❤️ ❤️ Počitek in ritem! ... https://youtu.be/RWPfRdbRb30

🎻 Malo glasbe za še lepši dan ... Željko Bebek - Ne spavaj mala moja muzika dok svira ... https://youtu.be/M3xwcGqrBUM

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar