sreda, 18. julij 2018

Tu se začne... pri sebi... in konča!

Vse sem uredila. Kar hitro! Včasih pride tak dan! Kako smešno je bilo po televiziji! Božansko! Imeli so take situacije! Pestrost!

Moj trenutek dneva. Kava z okusom lešnika! Sedenje v senci. Užitek ob pisanju. Vetrc pihlja… zelo uživam. Potem pa kopel, ko pridem domov. Spanje. To mi je veselje. To je moj način razvajanja. Tako kot lepe misli. Kaj če bi se danes razvajla z lepimi mislimi. Na to pa še niti pomislia nisem. Dobra ideja. Danes se razvajam v vseh pogledih. Kaj pa kombinacija sladoled in kopel. In še svečke. Seveda prižgane!

Kava ima tako dober okus. Rada imam svoje življenje. Danes. Zdaj. V tem trenutku. To je moje življenje. Tako sem si ga ustvarila. Kaj pa naprej?

Bomo videli. Zdaj je zdaj. Kar bo pa bo. Zdaj vse sprejemam. Zdaj v tem trenutku. To je čar. To je lepota. To je pristnost.

Vedno bolj zanimiva tema mi je cenjenje sebe. Ljubezen do sebe. Prijaznost do sebe. Tako sveže je tukaj. Zdaj pa grem naprej, ker si želim. Samo srknem še kavo. Pa gremo. Naprej. Z vetrcom v laseh…

Ljubek sijoč oksuen slasten pristen dan!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje te ljubi!!! Bob Marley - Could you be loved (https://www.youtube.com/watch?v=Mm7muPjevik)

Ni komentarjev:

Objavite komentar