petek, 20. julij 2018

Nea, čuj!

Nekaj mi diši po jasminu. Ne vem točno. To sem si kar izmislila. Ampak diši mi.

Kako sem se danes motivirala. Tako sem se pogovarjala s sabo. Strastno. Z vsem navdušenjem. Prepričano! (V resnici sem govorila s kolegico. (Njo sem motivirala!!!) Ampak vseeno! Očitno sem to morala jaz slišati še bolj?!!! Seveda!)

Življenje je pred tabo! Seveda se splača vložiti čas v uresničitev svojih sanj! Seveda se! Ampak danes! Zdaj! Kaj še bi čakali?!

No v takem smislu je bil govor. Samo, da še je bila malo bolj pridiga. Ali bolj močan usmeritev. Priporočilo. Pravzaprav edina možnost. Edina smer, ki je na razpolago. Naprej!

Počutila sem se, kot da sem spodbuda na hitrem teku. Daj! Zmoreš! Splača se! Naredi to zase. (Res je. Ti! (Nea ki mene misliš, čuj!!!) Jaz! Jaz ja!)

Poslušala sem se. Zakaj pa sebe ne motiviram tako strastno? Zakaj pa sebi puščam ovinke!? Glede na to, kar že vem. In zvem vsak dan sproti. Sem čisto v udobju? Preveč. Skoraj že preveč.

Vidim, da to motivacijsko ne deluje preveč. Malo že zeham zraven. (Ali pa je to samo zaradi tega, ker sem hitro vstala. Si malo prej naredila tako sproščujočo kopel in se še tako okusno dobro najedla.)

Lahko pa je samo izgovor. Spet. Seveda. Ne rabim se pomakniti naprej. Kaj mi pa tukaj manjka. Nič. Čisto lepo je tukaj. Super. Celo super. Srečna sem.

Lahko pa, da bom še bolj srečna. Lahko, da še bom bolj izpolnjena. Lahko, da bo celo še bolj zabavno, kot je zdaj…

Ljubek dan poln srčnosti in sreče!

Cmok! Objem!









P.S.: Življenje ti stoji ob strani! India Arie "I Am Light" (https://www.youtube.com/watch?v=OL-gxfx2QtY)


Ni komentarjev:

Objavite komentar