sobota, 5. oktober 2024

PLETENJE NOVIH VZORCEV!!!

Kako lahko je ponavljati vzorce iz preteklosti. Seveda je pomembno zavedanje. Najbolj pomembno pa je, da avtomatsko ne ponavljam tega, česa si več ne želim. Lahko prej vdihnem. Lahko se odločim drugače. Lahko se odločim za svojo srečo.

Tako sem ponosna na svojo mamo, da se je zdaj, bolj kot kdaj koli podala na svojo duhovno potovanje. Vsem nam olajša delo. Veliko lažje je. Vedno sva se lahko veliko pogovorili. Ni bilo nekih večji napetosti. Saj so bile, samo sva jih nekako predebatirali. Slej kot prej.

Je pa resnica, da sodim druge po sebi. Mislim si, da so drugi veliko bolj duhovno razviti in da čutijo stvari ali ljudi, kdo so v resnici. Pa jih ne. Velikokrat so samo prazne besede. Ali kaj prebrano iz knjige. Tudi sama sem taka, kdaj. Kar me pritegne, vnašam v svoje življenje, da vidim, če deluje. Ne rečem, da drvim naprej po avtocesti, niti se ne pomikam po polžje. Se pomikam in to mi je dovolj. Nisem v zastoju. Pa tudi če sem kdaj, se potem spet usmerim naprej.

Bliss je prišla na cartanje in božanje. Ravno zdaj, ko potrebujem obe roki na računalniku. Tako gre bolj hitro. Navajena sem tako. Malo jo pobožam in že pišem dalje. Vse dokler se mi ne zaletava v komolec in si želi še več cartanja, tako kot zdaj. Zdaj se je zleknila zame na stolu. Mačke pa res znajo uživati. Kako je smešna, ko sliši kakšen nenavaden šum in kot srnica v galopu odskaklja v treh dolgih skokih stran. Ali pa, ko se čisto pritajeno približuje šumenju v bližini in se po milimetrih približuje. Res je polna zabave.

Zavestno se lahko odločim drugače. Samo potrebujem premor, pa mir v sebi, da se zares slišim, kaj bi rada. Ni mi več treba ponavljati starih vzorcev o neuslišani ljubezni ali revščini. Zaupam, da sem lahko ljubljena taka, kot sem zdaj. Zaupam, da imam vsega več kot dovolj. Zdaj in za vedno. Tako je.

Ljubek ljubeč harmoničen hvaležen blažen bogat razkošen miren ustvarjalen vesel radosten nagajiv živahen pester zadovoljujoč svež strasten sočen slasten pristen dan poln božanskega obilja!



Veseli se, da si to, kdo si. Izjemna si. Točno taka kot si zdaj, si vredna ljubezni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar