nedelja, 29. september 2024

PRAZNOVANJE

Danes je praznik!

Danes je praznik!

Kako mi je super, da že imam kuhano in si še samo solato zraven naredim. Pa sladoled. (priporočam zmrznjene banane, pa zmrznjene borovnice in jabolko – mogoče, vanili sladkor in še malo cimeta. Lahko tudi žlico medu. Božansko! Božansko! Ohladi takoj!)

Rada kuham! To mi je veselje! Rada bi si vzela čas, da preizkusim kakšen novi recept. To pa res obožujem!

Take običajne stvari mi razveselijo srce!

Kaj pa moji jasni nameni?! Pa ne samo to, angeli so mi rekli (karte Doreen Virtue), da na si določim kristalno jasne namene!!

Saj vem. Rada bi dobro za vse. Mir. Ljubezen. Obilje za vse. Harmonijo. To je nova Zemlja, ki se je veselim bolj kot vse. Že zdaj uživam v njej!¸

»Danes uporabi Ljubezen vse, kdo sem, da ti služim z vsem srcem, najbolj kar ti lahko in da je to v užitek mojemu telesu, umu in duši.«

To je moj namen. To je moja molitev. Naj se uresničuje vsak dan posebej. Danes pa je moj namen sprostitev in zabavnost. Lahkotnost. Prazničnost. Uživanje.

Mogoče malo preveč besed. Če bi opisala z eno. Ljubezen.

Če pa bi opisala to ljubezen razširjeno, pa bi rekla – ljubezen do sebe, življenja in vsega okoli mene (ne vsega, ker temi ne bom dajala svoje energije).

Ljubezen do sebe in življenja in vsega, kar je luč in je ljubezen (ali več)!

Tako je! To je moj namen! Juhu!

Še en podnamen bi. Še eno besedo!

Uživam! Danes uživam!

Naj bo dan kot strasten zapeljiv harmoničen ples poln užitka!

Ljubeč pristen ljubek bogat harmoničen blažen jasen kreativen iskren edinstven čaroben miren žameten žlahten razkošen vesel radosten fantastičen izjemen dan poln božanskega obilja!



Sprosti se! uživaj! Naj bo to najboljši dan do zdaj! Imej se rada in si dovoli uživati! Izjemna si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar