ponedeljek, 30. september 2024

SOUSTVARJANJE RAJA!!!

Kako lahko danes soustvarjaš Raj na Zemlji?!

To ni raj iz katerega bomo izgnani. To je Raj, ki je za vedno. To je zaklad našega srca. Vsi skupaj pojemo to pesem radosti, vsak na svoj pristen način.

Torej, zares, kako lahko danes ustvarjaš Raj?

Enostavno!

Ob čem ti zaigra srce?! Kaj potrebuješ, kaj želiš, kako se lahko razvajaš? Kako je lahko ta dan bolj prazničen in hkrati lahkoten? Kako si lahko čisto pristno ti? Kaj je zate sadna kupa sčešno na vrhu?! To si ustvarjaj! Vredna si vsega dobrega! Vredna si čudovitega življenja!

Bog – energija Ljubezni, želi to za vse nas – da živimo v obilju in bogastvu in smo srečni. To nam želi podariti. Danes lahko odpreš svoje srce tako, da si ustvarjaš Raj!

Jaz že vem, kako bom uživala! Naredila si bom veliko limonado, našla najbolj hladen kotiček v tej vročini in bom brala knjigo. Pa plesala bom! To je danes moj užitek, to je danes moje uživanje in ustvarjanje raja!

Sem ti rekla, da je enostavno!

Splača se potruditi, ker se ta rajska energija zliva na ves planet. In več ljudi, ki to kolektivno ustvarjamo, bolj je trdna, stabilna, močna je energija Raja! Pa še prej bo prišla doba Raja za vse!

Danes soustvarjam Raj in živim v njem!

Kako je življenje lepo! Rajsko lepo! Božansko!

Se že veselim!

Zdaj polno uživam! (Na nič več ne bom čakala! Zdaj je moj čas! Zdaj je pravi čas! (Vedno je pravi čas…) Zdaj je srčen čas Raja! Juhu!)

Ljubeč kreativen sočen strasten sončen harmoničen blažen žameten živahen žlahten razkošen miren šarmanten vesel bogat radosten fantastičen izjemen iskriv dan poln božanskega obilja!



Sledi svojemu srcu! Soustvarjaj Raj! Vredna si tega!

Ni komentarjev:

Objavite komentar