torek, 1. oktober 2024

UŽITEK OBSTOJA!

Rada bi bolj uživala! V vseh pogledih.

Rada bi se imela bolj rada, da bi lahko sprejemala vse to dobro. Življenje je čarobno. Zdaj. Iskreno povedano, rada bi še bolj odprla srce, da bi lahko sprejela še več čarobnosti. Čas je, da sem to, kdo sem. Ne rabim dovoljenja od nikogar, da sem jaz to kdo sem. Čeprav sem dolgo čakala, da bo prišlo. Dovoljenje. Od kogarkoli. Pa nič. Čakala sem na se. Zdaj pa ne več! Tudi to je dobro! To je moja največja rast.

Ne samo, da sem čakala na dovoljenje, še celo čakala sem, da me bodo imeli radi, če bom le dovolj pridna. Da me bodo razumeli ali me vsaj poskušali razumeti. Življenje je čarobnost. Življenje je lepota. Življenje je radost. Zdaj je čas, da to praznujem pusti dovoljenja. Pusti razočaranja. Pusti pridnost. Čas je za novo dobo – pristnost. To pa ni tečaj ali urjenje, ali šole za to ali usposabljanja. Vsak ima svojo naravo v sebi. Vsak ima to povezanost s svojim srcem. Samo slišati ali vzpostaviti jo moramo. To je tako kot klicanje po telefonu, lahko zvoni, lahko pa tudi dvignemo in celo slišimo, kaj ima naše srce za povedati! To še je le izkušnja!

Mislim, da je dovolj čakanja na priznanja ali zapravljanja časa za dokazovanje. Čas je, da sledim svojemu srcu. Vse ostalo so izgovori. Kar tako, pač, da nekaj kvasimo, v resnici pa nič ne naredimo. Čas je, da se malo bolj osredotočim. Čas je, da res se neham izgovarjati na karkoli. Čas je, da začnem živeti. Danes pa zares živim na polno. Uživam na polno. Sem, to kdo sem na polno!

Ustvari si čudovito življenje!

Ljubek pristen harmoničen hvaležen kreativen iskren jasen blažen bogat zabaven iskren jasen živahen razkošen razigran lep dan poln božanskega obilja!



Sprejmi se in se imej rada!

Ni komentarjev:

Objavite komentar