torek, 1. oktober 2024

POTOVANJE JE ZABAVNO, NE SAMO CILJ!

Danes pa potujem. Po dolgem času z vlakom. To mi je izjemno. Kako pa te tipke grejo dobro! Pisala sem na moj veliki računalnik bloge, pa vidim, da bom mogla kar na mojega malega, ker je tako udoben. Kot bi pritiskala na pojšterčke (blazinice, take mehke – puhaste), ne na tipke.

Kako sem se raznežila ob tem! Neverjetno! Pa saj je samo računalnik! Pa ni res! Ker mi je ljub. To je moj računalnik. Moj dragi računalnik.

Rada malo klepetam. Rada pa imam tudi samoto. Všeč mi je. Rada imam tišino. No, na vlaku se pa kar dogaja. Imam prijazno sopotnico in malo kepetava, da nama ni dolgčas.

To sem se spraševala, če imam v srcu zavedanje, da je vesolje prijazno do mene, ali da si moram vedno varovati hrbet. Ali se celo izmikati napadom direkt od spredaj. Kaj je zdaj to? Zaupam, da je vesolje ljubeče? Ali da je tako – tako, kako kdaj. rada bi zaupala življenju. Rada bi se predala. Rada bi se čisto prepustila. Rada bi bila z vsem srcem to, kdo sem. Vesolje je prijazno.

Mislim, da mi manjka še malo sprostitve.

Zdaj ko pišem o prijaznosti vesolja, mi je gospa ponudila napolitanko, keks, mešanico, ki je tako slasten. Samo napisala sem, da je vesolje prijazno, pa se je že dokazalo, da je tako. Torej sem že dobila prvo potrditev. Neverjetno. Fantastično. Izjemno. Vesolje me ljubi. Zdaj pa je čas, da se popolnoma predam ljubezni, jo sprejmem. Ljubljena sem. neverjetno. Vem! Ljubljena sem z vsem srcem, zdaj pa je čas, da to tudi čisto zares sprejmem. Veš kaj, čas je.

Kako imam rada ta računalnik! Koliko vsega se mi je že zgodilo! Koliko vsega sva že doživela! Pa se še oba drživa! Vem, vesolje je čudovito in izjemno! Prijazno!

Danes sem dobila čisti dokaz za to! Izjemno! Čas je, da začnem dopuščati še ved dobrega!

Uživaj mi čuj!

Ljubek srčkan srečen miren ljubeč radosten radodaren razkošen optimističen jasen kreativen hvaležen harmoničen optimističen dan poln božanskega obilja!



Odhod je bil sredi noči. Priznam, da bi zdaj kar malo zadremala! Skoraj se bo začelo daniti. Meni pa oči vleče skupaj. Neverjetno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar