sreda, 2. oktober 2024

LEPOTA DRUŽENJA IN DRAGOCENIH TRENUTKOV!

Kako je lepo, ko se imamo fajn! Uživam na polno! Rada imam svoje življenje. (Tudi, če dežuje. In danes zelo močno dežuje. Pa ne samo to – tudi bliska in grmi. Ravno je zagrmelo, torej še oblaki potrjujejo, da govorim (no, pišem) resnico.)

Življenje v integriteti je dragoceno! Neprecenljivo. Tako kot jabolko ne more biti hruška, ne glede ali je zunaj nevihta ali jo veter ziba, da jo že skoraj želi iztrgati, vedno je jabolko. To kar ima v sebi, to je.

Tako smo mi to, kdo smo. Ne glede, kaj si ljudje mislijo, počnejo ali nas želijo usmerjati v manipulacijo s skrivnimi načrti, mi smo lahko – vedno – samo to kdo smo. Če imamo v sebi svetlobo, svetimo. Če sledimo svojemu srcu, sledimo srcu vedno, ne samo takrat, ko nam je to bolj všeč in pri roki. (Ali ko smo samo mi vpleteni v izkušnjo.)

Ni to izgovorov.

Rada imam svoje življenje, predvsem (ali še bolj), ko sledim svojemu srcu. (Ne glede na vreme (ali okoliščine), tudi če je nevihta in res močno grmi.)

Lahko sem bolj to, kdo sem, da si priznam resnico, kdo sem. Ne rabim igrati različne igre ob vseh, saj nisem kameleon. (Če mi bi bilo namenjeno spreminjanje osebnosti ali maskiranje, bi bila kameleon v mavrici, pa res nisem.) Torej je dovolj- mora biti – da sem to, kdo sem. ne rabim biti popolna. Dam to, kar imam. In to je dovolj. Jaz sem dovolj. Zagotovo.

Polno življenje je moja močna stran. Moja strast. Uživam v vseh pogledih. Radostno in pestro. Srkam lepote življenja in sem v vseh pogledih radost. Bolj sem pristna, bolj polno življenje imam.

Uživaj mi ti tudi! (Tudi v sebi! Predvsem v tem, da si to, kdo si.)

Ljubek ljubeč radosten lahkoten vesel miren ustvarjalen jasen živahen kreativen celovit živahen harmoničen hvaležen celovit bogat iskren pristen razkošen dan poln božanskega obilja!



Zacveti, čudovita si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar