četrtek, 3. oktober 2024

LEPOTA PRISTNOSTI

Skoncentriran dopust sem imela! (Še ga imam, no!) Vsega sem se naužila! Potovala sem z vlakom, ki je bilo čudovito. Brala sem knjigo, pisala sem dnevnik. Sedela sem pri morju. Imela sem super zabavno družbo. Veliko sem plavala. Sprehajala sem se po peščeni plaži. Hodili smo na kavice in limonade. Dobro smo jedli. Nastavljala sem se soncu, da me je malo pregrelo. Odkrivali smo nove prostorčke. Nabirala sem školjke po plaži. Namakala sem si noge, ko sem brala. Razpravljal sem o knjigah, ki so mi bile pri srcu. Bilo je goreče in zanimivo. Iskreno sem uživala v poslušanju valov, pihanju vetrca, občutenje vode na koži in sonca. Igrali smo se družabne igre. Veliko smo se pogovarjali in se spoznavali. Lepo sem se oblačila. Malo sem brckala po knjigah. Šla sem tudi po nakupih. Kupila sem darilo. Naspala sem se. Spoznavala sem še globje svojo dušo. Bili smo na promenadi v glavnem dogajanju. Poslušala sem glasbo v živo. Malo sem plesala in si pela. Meditirala sem ob morju. Nasmejala sem se iz vsega srca. Še celo zadremala sem malo ob ritmičnem valovanju morja. Doživeli smo nevihto, ko smo morali na hitro pobegniti, saj se je vreme v trenutku spremenilo. Pila sem zelo dober brezalkoholni koktajl. Malo smo se špricali. Sedela sem na kavi čisto ob morju. Opazovali smo ladjice v pristanišču. Uživali smo ob dobri glasbi. Spoznal sem veliko novega.

Res sem srkala veliko dobrega in vse, kar mi ima življenje za ponuditi. Bilo mi je izjemno všeč. še bolj bi rada uživala v vseh teh lepotah. Mati Zemlja je čudovita in čutim izjemno povezanost. Še zdaj jo čutim v podplatih. Ta dopust mi je res bil dragocen. Neprecenljiv. Za vedno je je v mojem srcu kot največji zaklad.

Rada imam svoje življenje. Rada imam sebe.

Ljubek ljubeč iskren pester pisan poln zabaven navihan celovit bogat blažen optimističen vesel svež lahkoten lagoden spontan edinstven dan poln božanskega obilja.



Sprejmi se v vseh pogledih. Uživaj vse lepote, ki jih ima življenje zate. Darilo so. Ti pa si darilo svetu. Izjemna si. Saj veš! Res si izjemna!

Ni komentarjev:

Objavite komentar