nedelja, 6. oktober 2024

IZJEMNA SI!

Življenje je lepo! Fantastično! Izjemno!

Ti si lepa! Fantastična! Izjemna!

Kolikokrat si rečemo kaj lepega? Kolikokrat pa kaj ne tako lepega? Je ravnovesje ali se tehtnica premika v ne tako lepe stvari, ki si jih kar tako mimogrede navržemo?!

Lahko smo bolj ljubeče do sebe.

Jaz sem lahko bolj ljubeča do sebe. Danes se razvajam in negujem. Zjutraj smo imeli čudovito meditacijo s Suzan Ashley! Tako lepo nam je rekla, da lahko vsak prispevamo kot pero in to prevesi tehtnico v dobro stran ali usmeri kolektivno zavest prelomno – v boljše obdobje. V resnici pa smo veliko močnejši, kot si mislimo. Vsak od nas ima pomembno vlogo.

Vsak od nas ima čisto unikatno vlogo in čas je, da si priznamo, kaj to je. Naše luči več ne bomo mogli skrivati. Mogoče pa je zdaj čas, da polno pokažemo lepoto tega, kdo smo. Čudoviti in izjemni. Čudovite in izjemne!

Kaj te najbolj navdihuje?! Čas je, da se polno posvetiš temu.

Tudi, če samo prispevaš mir v svojem svetu, se to pozna na kolektivni zavesti in je vsem lažje vstopiti v mir. Ohranjaš prostor za mir. Nekje sem slišala ali prebrala zgodbo, da je bila ženska ohranjevalka ognja. Skrbela je, da je bilo dovolj polen, da ni nikoli ugasnil. Tako smo me ohranjevalke luči. Najprej v sebi in potem se to širi navzven. Me smo ohranjevalke Ljubezni. Vsaka na svoj način. Vsaka s svojo zgodbo. Vsaka s svojo strastjo, ki prispeva k celotni zavesti. Sledimo svojemu srcu in ustvarjajmo (bolj ohranjamo, ali pa smo pretočne, dopuščamo, da se pretaka skozi nas) vibracijo ljubezni. Dragocene smo – vsaka na svoj način.

Čutim, da se želi toliko stvari pozdraviti v meni. Že davno pozabljenje prispejo v zavest, da jih spustim – misli, dogodki, spomini, ki mi niso tako ljubi. Vse v meni se prečiščuje. Vse lepo se ohranja v mojem srcu kot zaklad, ki je neprecenljiv. Vse ostalo pa se samo spere z mene. Obožujem poletni dež, ki je tako prijetno topel, tako spere iz mene vse, kar je manj kot ljubezen. Hvaležna sem za to.

Ljubek pristen srčkan ljubeč pester zabaven navihan miren jasen kreativen blažen ustvarjalne bogat razkošen žlahten harmoničen hvaležen celovit zaupljiv iskren dan poln božanskega obilja!



Ti si Luč! Ti si ohranjevalka Luči! Zdaj pa podkuri ta ogenj Luči! Naj gori in naj bo viden daleč. Močnejša si, kot si predstavljaš! Dragocena si!

Ni komentarjev:

Objavite komentar