sobota, 12. oktober 2024

TI SI ČAROBNA!!!

Pristnost. Edinstvenost. Da. Da. Vse to. Kot da pride za navodili. Pa tako se obnašaj. Če pa greš tja, pa tako. Tu se pa tako vedemo in s temi ljudmi se pogovarjamo tako. Seveda pa je tukaj čisto nesprejemljivo to in to in še to.

Kar naenkrat smo ukalupljeni in se igramo mnogo igro pravil in mask.

Tu se tega nedela. Ni sprejemljivo.

Izbriši. Pozabi. Obnašaj se.

Ahhh, potem pa še sočna družinska pravila. Neverjetno! Da ja ne bom postala izdajalka!

Kako si pa to mogla!?! Dobro veš, kako se MI obnašamo.

Nihče tega ni nikoli razložil, ampak se nekako samoumevno pretaka na nas. Vemo, vsi vemo, kaj se pričakuje od nas v družini. Obstaja neki skrivni plan, načrt, ki se mu želimo izogniti s pristnostjo, pa nam ga naložijo znova in znova. Kot skalo, ki nas vleče dol in nas usmerja, da živimo po njihovo – prav. (Hujše kot mafija. Saj ne bi vedela. Samo nekaj sem v filmih videla. Ali brala v knjigah. Slučajno. Ne da delam kakšno raziskavo. Ne bi se rada komu zamerila. Ali kaj.) Pričakuje se tako. Ker smo dobre hčerke. Ker smo dobri otroci. Ker so vsi tako delali. Pač. Tako je.

Mislim, da je potrebno zares odrasti, da se tega lahko rešim. Res je potrebno, ali bolje povedano – želim si, sprejeti odgovornost za svoje življenje. Ne želim biti skupek pravil – izrečenih, neizrečenih, podtalnih in prisiljenih, vsiljenih – želim živeti svobodno. Ne želim samo izvajati programe, ki so bili vsiljeni name od začetka. Od kogarkoli. Kjerkoli. Kot otroke nas hitro kaj zaznamuje in sploh ne vemo, kje smo to pobrali. Tako da – da – zares želim izražati lepote moje duše.

Sprosti se in samo bodi ti.

To je danes vodilo zame. (Rebecca Campbel - karte) To je vodilo za dobre odnose. Zaupam temu. Če se občuti dobro, je to zagotovo ljubezen. Tudi do sebe. Povezana si želim biti s sabo in svojo pristno naravo. Tako kot vem, da roža VE, kdaj naj cvete, tako vem, kaj je dobro zame in kaj mi dviguje duha.

Ljubek ljubeč čaroben bogat zabaven harmoničen iskren jasen ustvarjalen pristen miren edinstven blažen srčne sočen slasten razkošen hvaležen izjemen fantastične iskriv dan poln božanskega obilja!



Čudovita si! Ti si čudež! Ti si čarobna! Uživaj v sebi in mogoče tudi v ustvarjanju bližine z drugimi. Izjemna si! Ne pozabi!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar