ponedeljek, 7. oktober 2024

LEPO IN ČAROBNO!

Nekaj mi je govorilo, da naj uživam! In sem! Brala sem knjigo na sedežni. Bliss (moja mačka) se je prišla cartati k meni. Čas je tako počasi letel. Dež se je spremil v sonce in zdaj že vse zlato žari. Lepo je. Čarobno. Izjemno.

Življenje je že samo po sebi lepo in čarobno. Kar tako. Ker je.

Zjutraj sem občutila tako povezanost. Bil je fantastične občutek. Če bi bila mačka, bi predla. Vse je tako lepo teklo in bilo povezano. Čarobno.

Saj še je zdaj čarobno, ampak sredi hitenja in priprav za goste, sem malo izgubila stik. Izgubila sem čut za čarobnost. Saj je tudi v kuhanju nekaj čarobnega. Zaupam, da je.

Čarobnost je tudi v preprostosti. Komaj že čakam, da si skuham kaj enostavnega. Kot testenine (iz leče ali je iz čičerike?) s paradižnikovo omako. In veliko solato zraven.

Včeraj sem bila na tako ljubkem sprehodu pred nevihto. Sijajno je bilo. Vetrc je tako lepo nosil rumene okroglaste, bolj elipsaste liste naokoli. Dvignila sem roke k njemu in se mu zahvalila. Zašepetal sem mu, da ga ljubim. Tako nežno me je božal in tako povezano z zrakom, vetrom, naravo sem se počutila. Pri meditaciji s Suzan Ashley (vsako soboto – povezava je na njeni internetni strani LoveLightTruth) se povežemo z elementi in mi je bilo tako všeč, ko vsakemu posebej rečemo, da ga ljubimo in se zahvalimo. Vse potem postane bolj čarobno in osebno. Všeč mi je to, povezovanje.

Rada imam tudi povezovanje s svojim srcem. Opažam, da sem na sploh rada povezana. To mi daje moč miru in bližine. Občutek, da je vse dobro, ker je.

Spominjam se jutra in počasi se vračam v ta mir. Kot bi si ga z lahkoto priklicala nazaj.

Življenje je čarobno.

Točno tako, kot si ga ustvarimo. Zdaj.

Ljubek ljubeč miren zabaven razkošen iskren pristen harmoničen jasen lahkoten spontan vesel radosten iskriv igriv sijoč bogat žlahten hvaležen dan poln božanskega obilja!



Sprejmi odprtih rok, kaj vse ti življenje ponuja! Čarobno je! Zares! Ti si čarobna!

Ni komentarjev:

Objavite komentar