petek, 11. oktober 2024

LJUBLJENA SI!!!

Zanimivo se mi zdi življene na Zemlji. Imamo duhovno plat, čustveno in tudi fizično. Priznam, da mi ne gre ravno najboljše pri uravnovešanju tega. Rada imam duhovno plat, fizično pa tudi, če pomislim. Sploh, ko uživam v elementih. Soncu. Vetrcu. Plavanju v morju. Poslušanju valov. Občudovanju zvezd ali opazovanje plamenov ognja. Naravi.

Mogoče pa mi celo gre bolj uravnavanje fizičnega in duhovnega, kot sem mislila. Zanimivo! Nikoli ne bi rekla. Tako s prve.

Obožujem tudi hrano. Dobro hrano. Lepo hrano. Obožujem tudi lepa oblačila. Tako, za zabavo.

Če tako pomislim (Rada bi se izognila preveč analiziranju, ker me odseka od toka ljubezni, ki samo nežno teče. Samo da potem bolj mimo mene, kot skozi mene.), pravzaprav obožujem fizično življenje. Rada imam tudi svoje telo. Ne samo naravo okoli mene. Tudi občutenje sebe je dobro.

Da pa niti ne začnem o duhovnem. To pa je tako moj svet. Dotikanje mističnosti in pravljičnosti. Dopuščanje, prepuščanje toku Ljubezni, da me vso oblije, zalije in me preplavi! Potem sem skozi na pravem mestu, ob pravem času, s pravimi ljudmi in v najboljši možni situaciji. (Podobno afirmacijo je povedal Kryon in je moja najljubša! Bolj jo ponavljam in še bolj ko jo živim, bolj se vse kar samo od sebe obrne v moje najvišje dobro. Pa to hitro in brez truda – lahkotno. Neverjetna afirmacija! Priporočam!)

Rada imam tudi fizični obstoj knjig. OK. Saj so tudi digitalne. Ampak držanje knjige v rokah, njen vonj, samo branje, listanje. Zdaj sem se spomnila, sem že skoraj pri koncu knjige. (Takoj moram zaključiti blog, da vidim, kaj se zgodi.)

Rada pa imam tudi pisanje v zvezek. To ni navaden zvezek. To je debela bukva, ki ima ogromno strani. Rada pišem z nalivnim peresom. To je moj užitek! (Rada imam tudi angelčke po domu (Vsepovsod. Da, tudi v kopalnici.), ker me spominjajo na vodstvo, ki je vedno z mano. Še bolj pa na ljubezen in milost.)

Naštela sem veliko fizičnih doživetij in zaupaj mi, jih je še mnogo več. Duhovnost pa tako obožujem. Zdaj sem sprevidela, da imam vse kar uravnoteženo, kar je presenetilo tudi mene.

Prepletanje fizičnega in duhovnega, je življenje samo. Dopustimo, dovolimo, da smo v toku ljubezni. Vse je dobro. Ljubezen nas vodi naprej, da sijemo najbolj močno, kar le lahko. To je naša sreča!

Uživaj mi!

Ljubek ljubeč kreativen zabaven prazničen harmoničen hvaležen bogat iskren miren edinstven pristen sočen strasten razkošen slasten fizičen duhoven dan poln božanskega obilja!



Sprejmi vse dobro, kar ima življenje zate. Ljubljena si!

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar