nedelja, 6. oktober 2024

LJUBEZEN JE DOVOLJ!

Zanimivo mi je, kaj vse si naprtim! Sem že mislila napisati, kaj vse si naprtimo?! Pa kako naj vem za druge?! (Razen če sebe vikam, kaj vse si naprtimo! No, ja.)

Toliko krivde, sramu in obtoževanja. Kaj če bi danes vse to spustila. Nič koristnega mi ne prinaša. Ne bo spremenilo preteklosti. Ne bo spremenilo prihodnosti. Razen, če sem se kaj naučila iz teh lekcij. Kar upam, da sem se. lahko pa mi polno spremeni sedanji trenutek. Lahko neham s to sivino, ki želi prekriti sedanji trenutek in polno občutim dež ali sonce. Karkoli se dogaja zdaj. Lahko sprejmem, da imam čudovito življenje in si dovolim uživati polno v njem. Zdaj. Kaj bi čakala?! Jutri mi bo prinesel đe več priložnosti za uživanje, če le sprejmem vse darove dneva danes! Lahko se čisto predam toku Ljubezni! Ljubljena sem! Vso Vesolje in še dalj, mi želi samo, da bi bila srečna! Pa še veseli se z mano! Kaj bi si želela več?!

Zato spuščam vse nesmisle teh občutkov. To so samo avtomatski programi, ki mi več ne služijo. Tako kot otrok nisem bila nikoli kriva, kaj se dogaja med starši, čeprav sem krivdo prevzemala nase, brez da bi sploh karkoli spraševala – tako mogoče zdaj čutim krivdo, ki sploh ni moja. Ali je čisto po nepotrebnem.

Dovolj je, če sem se naučila lekcij.

Dovolj je, če se zdaj boljše odločam.

Samo človek sem. Nisem popolna in niti ne rabim biti. Rastem kot majhno drevo iz želoda v mogočen hrast. V nobenem trenutku nisem nepopolna. Vedno sem hrast, mogočno drevo, samo se še razvijam naprej.

Dragoceno je, da se učim. Ni pa dragoceno občutenje krivde, obsojanja in sramu. Zato zdaj vse to spuščam. (Upam, da ti tudi.) Brezplodno je! Edino, če se res želim počutiti slabo!?!!! NE! Ne želim!

Ljubek ljubeč srčkan miren blažen sočen sončen strasten zabaven harmoničen lep jasen žlahten živahen razkošen edinstven pristen sijoč bogat dan poln božanskega obilja!



Sprejmi se! Vredna si, da se imaš rada! Vredna si svoje ljubezni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar