sobota, 3. september 2022

Vse je v tebi!!!

Presrečna sem, da sem živa. Vse se odvija z lahkoto in radostjo! Sem čista ljubezen. Zdaj!

Neverjetno, kako me afirmacije poživijo!

Presrečna sem, da sem lahko to, kdo sem. zdaj uživam življenje!

Živim svoje najboljše življenje!

Afirmacije pa me spomnijo, da sem že vse, kar si želim biti. Samo izberem to. Spomnijo me na notranje bogastvo. Spomnijo me na svobodo!

Mi vsi smo svobodna bitja! Imamo svobodno voljo! Samo, da smo pozabili! Že tako dolgo nam in vsem našim prednikom perejo možgane, da smo pozabili, kako dragoceni smo! Pozabili smo, da smo neštetokrat bolj močni kot vse temnine! Mi imamo v sebi moč! Zato nas želijo odvrniti stran od notranjega sveta s potrošništvom, tekmovanjem in primerjanjem. To je vse od zunaj. S tekom za vsemi temi stvarmi pa izgubimo sebe – stik s svojim srcem, zdravo pametjo in notranjim vedenjem.

Se sploh kdaj upočasniš!? Sploh kdaj zadihaš! Se zavedaš dragocenosti diha!? To je osnovno, da sploh obstajamo! Zraka pa imamo na pretek! Torej bo za vse drugo – in je že zdaj – dobro poskrbljeno! Le zaupaj! Seveda pa si v toku obilja, če si v svojem srcu. zato danes prisluhi intuiciji! Dragocena je!

Spomni se svoje lepote in dragocenosti! Že od nekdaj jo imaš v sebi! (Kdo pa ti govori drugače, laže.)

Zaupaj si!

Ljubek srečen igriv radosten nasmejan vesel čaroben mavričen optimističen jasen edinstven sijoč živahen fenomenalen krasen dan!



🌷 P.S.: Sprejmi lepoto smeha in radosti tvojega srca! Čudovita si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... MIŠO KOVAČ - MALO MI JE JEDAN ŽIVOT S TOBOM ... https://youtu.be/Gcaa5QFMh2w

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar