nedelja, 28. avgust 2022

Hrana za življenje!!!

Življenje je prekratko, da ne bi uživale na polno! Karkoli to pomeni zate!

Zdaj sem na zdravilni dieti, kjer jem presno sadje in zelenjavo. Edino krompir si skuham. Pa še to ga jem tu pa tam. Počutim se polno energije in fantastično!

Pa saj ni prav dieta. Bolj je zdravstveno čiščenje telesa po medicinskem mediju Anthony William-u! Pa res je fantastično! Če vas karkoli zdravstvenega tare, definitivno priporočam! To pa mi je čisto spremenilo pogled! Spet občutim moč nazaj, da imam svoje zdravje v dobrih rokah!!! Mojih! Prav vesela sem, da sem se odločila za ta izziv. Traja pa 28 dni. Zdaj pa še imam 3 do konca!!!

Začelo se je tako, da smo imeli knjigo zraven na morje. Mami je rekla, da bi ona kar začela z prečiščevanjem telesa. Jaz sem mislila samo več sadja in zelenjave v svoj dan vnesti! Potem me je tako navdušila – prepričala s svojo odločnostjo, da sem začela prvi dan, ko sem prišla iz morja! Noro! No in gre mi fantastično. (Mama pa bo začela ob njej pravem času.)

Zdaj je pravo obilje sadja in zelenjave. Izkoristimo to! Prav obožujem bogate solate in seveda smutije! To pa tako že od nekdaj!

Sadje in zelenjava sta naša zaveznika in zdravilca! Uživajmo jih čim več!

No tako se je začelo, da je bila mama trdno odločena, jaz pa sem potem stopila v akcijo! Neskončno sem ji hvaležna, ker drugače se mi je to zdelo preveč! Pa celih 28 dni! Potem pa je šlo dan po dan! Pa res hitro mine! Kaj je manj kot mesec mojega življenja?! Pa za svoje zdravje! Božansko!

Poslušaj se! Zaupaj si! Ti veš odgovore zase!

Zdaj pa živi po svoje in uživaj na polno! Uživaj v vetrcu v laseh! Bodi to, kdo si, moja draga!

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten vesel jasen fantastičen prazničen kreativen celovit iskren živahen žleht dan!



🌷 P.S.: Sledi svojemu srcu! Zaupaj si! Ti veš zase!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... The Pointer Sisters - Slow Hand ... https://youtu.be/dbk29JZdl5A

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar