torek, 30. avgust 2022

Tako tudi živim! Danes!!!

Jaz tako rada računam! To pa je meni tako zabavno! Prav sprosti me! Čisto se pomirim!

Zdaj pa bi to rada prenesla še bolj v svoje finance! Rada bi bila bolj dosledna. Saj zaupam, da imam neomejeno denarnico duha. Samo ko mi voda v grlo teče, pa nisem za nobeno rabo! Moja pretočnost se zmanjša na ozko grlo slamice. Za pa se zlahka upogne ali celo prelomi.

Zdaj si želim boljše razporediti svoje finance. To mi gre dobro. Zdaj pa tako tudi živim. No, še bolj – uporabim – na sebi.

Samo, da imam notranji mir. Zdaj sem ga spet našla nazaj. Tudi s financami! Kako sem vesela, da se vse odvija v pravo smer.

Pa še to! Naveličana sem reševati vse druge. Seveda si želim, da bi bili vsi srečni. Ampak je od vsakega posameznika odvisno, če si to sploh želi! Pa jaz se ne morem namesto njih odločati. Zato jih zdaj prepuščam sebi. Naj postanejo odgovorni. Jaz pa odgovorna zase. (Tudi tako, da ne trošim svoje energije za ljudi, ki si tako ne želijo spremembe in sreče.) Saj imam sama s sabo dovolj dela! Pa še zanimivo je! Radostno rastem in se krepim v duhovnosti. Od misli, do besed k dejanjem. Danes sledim navdihnjeni pozitivni akciji.

Tako rada imam rek, da naj sledim svojemu srcu. Pa mu res? Ali je to vse teorija, za katero si želim, da bi bila resnična?!

Danes si dajem novo priložnost. Sprehod. Narava. Drevesa. To se bo moje srce sprostilo in duša naužila lepot. Zdaj lahko praznujem bolj in bolj! Zaupam v svojo radostno rast, zdaj! Zaupam v nove začetke, tako kot v sončne vzhode. Vsak dan znova! Danes si dajem novo priložnost. (Ker se imam rada!)

Ljubek srečen igriv radosten nagajiv lahkoten blažen ustvarjalen kreativen pustolovski srčkan srčen nagajiv pisan mavričen svetleč dan!



🌷 P.S.: Kam te vodi srce?! Danes sledi navdihnjeni akciji!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Black Cat White Cat - Emir Kusturica ... https://youtu.be/M3MfuFoULYI

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar