ponedeljek, 29. avgust 2022

Zelo pri srcu!!!

Kaj ti je najbolj pri srcu?! Danes prisluhni odgovoru in si to izberi. Klepet s prijateljico? Sprehod? Gledanje zvezd? Kopel?

Danes sem si dovolj pomembna in si prisluhnem. Danes jaz kraljujem v svojem kraljestvu.

Imeli smo čudovito praznovanje čudovite ženske. Naredila sem drugačno jed, ki jo obožujem. Zato mi je zmanjkalo časa, da bi se stuširala. Skoraj sem se mislila samo preobleč, pa sem si premislila. Pomembno mi je, da sem sveža in stuširana. Jaz se čisto drugače počutim. Zamudila sem pet minut, pa nihče ni zameril. Bila pa sem sveže stuširana in počutila sem se fantastično. Tako lepo se mi je bilo pogovarjati! Hvaležna sem, da imamo tako pristne odnose.

S prijateljico sva prej čvekali in ko sem ji rekla, da grem na praznovanje, mi je rekla:

»Samo radi se imejte!«

Pa iiiii! Kako lepo! Pa še res je! Sočutje. Nežnost. Samo radi se imejmo! Pa to je več kot dovolj! Vsak je čudovit kot tak kot je. Zdaj je čas in priložnost, da uživamo v družbi drug drugega.

Danes uživaj v družbi! Pa čeprav samo v svoji! Ustvarjaj si čaroben dan! Razvajaj se! Vredna si lepega življenja. Zdaj!

Lep sijoč pristen nagajiv lahkoten jasen edinstven radosten živahen unikaten razvajajoč pisan lesketajoč udoben umirjen dan!



🌷 P.S.: Vredna si dobrega življenja! Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ #Luč v tvojem srcu! ... https://youtu.be/xR8F8TacvHo

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar