torek, 10. januar 2023

Ljubeče in s sočutjem!

Skupaj si pomagamo. Ampak ne tako, da vse kontroliram in spravljam v vrsto, kot bi jaz rada. Vsi smo drugačni. Naša različnost je dragocena. Vsak prispeva svoj dragocen košček.

Kaj pa ljudje, ki nam gredno na živce?

Kaj takega imam v sebi, kar z lahkoto obsojam pri drugih in ne želim videti v sebi?

Je to samo soočenje z mojo lastno senco?

Delček tega je tudi v meni, ampak je lažje kazati s prstom na druge. Hkrati pa trije prsti kažejo nazaj name.

Lahko sprejmem košček sebe, ki me meče iz tira pri drugih? Sem lahko danes celo tako predrzna in ljubeča, da se pomirim s sivino? Priznam si resnico. To pa osvobaja.

Zaupam, da mi je bilo dano, da vidim v drugih, da lahko ljubeče pogledam nase. S sočutjem.

Pristna sem lahko samo celovita. Preveč energije mi jemlje skrivanje delov sebe, ki pa niso tako zaželeni. Kot bi potiskala žogo pod vodo, zraven pa kuhala kosilo. Nemogoče. Pa res je naporno. Danes se sprejemam v celoti in občutim mir. Vse sivine predajam bogu, da jih prekali v darilo: »Hvala ti. Prosim odpusti mi. Žal mi je. Rada te imam.«

Samo tako ostajam pretočna za ljubezen. Samo tako ostajam pristna. Samo tako se lahko izognem samokritiziranju, kaznovanju in pomankanju sočutja do sebe.

Praznujem vse dele sebe! To me dela bolj naravno in prizemljeno! To me dela še bolj zabavno! Danes uživam v vsakem koščku sebe!

Ljubek srčkan pristen sočuten ljubeč sijoč mavričen dan!



🌷 P.S.: Uživaj v sebi in bodi kdo si!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Fairground Attraction - Perfect ... https://youtu.be/txapREGWHp0

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar