četrtek, 12. januar 2023

Zaupam! Zaupam!!! Zaupam!!!!!!

Ljubezen je vsepovsod. Zdaj jo občutim! Obdaja me, kamorkoli grem. Na skrivnih mestih ali bolj nepričakovanih mestih. Prodajalka se poheca in se zabava. Prijateljica mi pove, kako je ponosna name, da mi je uspelo. v družini je sproščeno vzdušje polno smeha. Obdajajo me čudovita drevesa, ki se obdajajo počasi v zlato barvo jeseni. Prav čarobno je.

Še bolj zanimivo pa mi je, da odkrivam ljubezen do sebe. Bolj nežna sem s sabo. Bolj umirjena sem. Bolj se sproščam v to, kdo sem v resnici. Zaupam v moč ljubezni na vseh nivojih.

Želim si jo še bolj povabiti v svoj dan, življenje, zato bom danes ustvarjala. To pa me navdihuje! Pisanje. Slikanje… rada pa bi si naredila tudi kopel!

Intuicija me je vodila prav! Seveda sem se poslušala. Potem pa sem dobila klic in je preglasil moj notranji občutek. Čisto me je posrkala nova energija navdušenja, ki pa sploh ni bila moja! Izgubljala sem čas, potem pa je tako vse propadlo! In to je bilo darilo, saj se je izkazalo, da je moja intuicija bila pravilna!

Kaj so moje lekcije?

Zaupanje v božanski pravi čas.

Zaupanje svoji intuiciji.

Energijo želim namenjati ustvarjanju.

Nič ni tako nujno, da se moram hitro podati v stvar. Če je zame, bo vse počakalo. Če pa ni, pa prav, da odide iz mojega življenja.

Lahko sem nežna do sebe. Lekcije sem hitro in z lahkoto osvojila.

Lahko se zabavam ob radostni rasti! Življenje je polno ljubezni in vedno bolj se mi razkriva! (Na najbolj nepričakovanih mestih.)

Ljubek pristen srečen igriv radosten edinstven vesel prijateljski nežen dan!



🌷 P.S.: Iskrenost je pravi temelj na vseh področjih. Tudi do sebe. Sledi svojemu srcu!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Odpri srce ljubezni! Louise L. Hay ❤️  https://youtu.be/fQwqmHBDeA8

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Pepelka - IL DIVJI ... https://youtu.be/ACpTDp-EsHk

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar