nedelja, 8. januar 2023

Iskrenost je temelj!

Iskrenost je lepota odnosa. Ne glede, kaj se dogaja, je prav, da porušimo zidove in smo čisto iskreni. Samo tako lahko gradimo trdne temelje.

Tu pa je tudi pomembna disciplina. Za odnose se je potrebno potruditi. Iti ven iz stanovanja, ali vsaj skuhati čaj doma. Ni se potrebno potruditi, želim se potruditi, ker mi veliko pomenijo.

Želim iti ven iz stanovanja. Želim skuhati čaj doma. Želim si pogovorov. Želim se uresničevati tudi skozi odnose. Želim si vzeti čas.

Zato je potrebna disciplina. Kaj pa če kar naenkrat zunaj začne deževati? Kaj pa če mi res ni? Kaj pa če pride kaj vmes? So to samo izgovori?

Vem, da je prijateljici nekdo rekel izgovor (ali opravičilo): »Ne morem, ker so upokojenci na cesti.«

Zanimivo. Nisem še opazila povečanega števila upokojencev na cesti. Niti kot voznike niti kot pešce. Vsi smo vozniki in se pomikamo skupaj! Smešno!

Kaj pa je tvoj izgovor, da ne gradiš na bližini z ljubimi?

Čas? Obveznosti? Nezmožnost kontroliranja okoliščin? Otroci?

Karkoli je, lahko to danes presežemo. Jaz lahko to presežem. Odnosi so dragoceni in nas bogatijo, zakaj bi zavračala takšno darilo?

Ljubek srečen igriv lahkoten jasen mogočen harmoničen dan!



🌷 P.S.: Življenje je povezovanje. Soustvarjamo čarobnost. Zdaj!

💗 P.P.S.: Naročite se na moj kanal Kateja - Poslušaj svoje srce ❤️ poln navdiha ...  ❤️ Sledi svojemu srcu ❤️ 🎀 Veseli december ✨ Poslušaj! Doreen Virtue #5 ❤️  https://youtu.be/2TBbG14p6nY

🎻 P.P.P.S.: Malo glasbe za še lepši dan ... Queen - I Want to Break Free ... https://youtu.be/WUOtCLOXgm8

☕ P.P.P.P.S.: Naroči se na dnevni navdih za lepši sr(e)čnejši dan na e-mail: katejadn@gmail.com !

Ni komentarjev:

Objavite komentar