četrtek, 10. oktober 2019

Ustvarjam svežo novo sebe!

Kaj če bi danes bili novi? Sveži? Nova oseba? Kaj če bi danes bili najboljša verzija sebe, idealni jaz?  Kako bi to izgledalo? Kako bi se to občutilo? Kaj bi dejanja in misli in aktivnosti bile?

Zdaj, ko vemo, kdo bi radi bili, pa to vadimo. Samo bodimo to.

Ljubezen privlači ljubezen.

V knjigi Louise L. Hay sem prebrala, da če obsojamo druge, obsojamo sebe. Če smo strogi do drugih, smo strogi do sebe. Če smo kritični do drugih, smo kritični najprej do sebe.

Adijo pamet. Sigurno sem se našla v tem! Kako sem kdaj prestroga do sebe! Kaj pa nežnost, pa prijateljstvo, pa razumevanje do sebe? Tudi to lahko bolj negujem.


Zdaj pa! Vadimo! Bodimo to vse, kar si želimo biti danes. Hodimo tako, kot da smo že to.
sedimo tako. Ležimo tako. Danes je priložnost za nov in svež dan.

Rutino smo ustvarjali kar nekaj let. Zdaj pa je čas, da jo ustvarjamo drugače! Polnost sem. radost sem. veselje sem. bližina sem. smeh. Ljubezen. Zaupam Vesolju, da mi stoji ob strani.

Dovolj imam ustvarjanja enega in istega. Zdaj je čas, da ustvarjam po svoje. Zdaj je čas, da sem jaz – jaz. Ampak pravi in sveži jaz.

Nekaj sem že zelo rada delala kot mala punčka. Majhna punčka. Molila sem sveti angel. Za vse, za kako težavico, za tiste, ki to rabijo. In vem, da mi je pomagalo, ker sem se počutila boljše. Vem, da nisem kristjanka. Vem, da je zame bog ljubezen, višja sila, Univerzum, ki se pretaka skozi mene. ne rabim posrednikov.

Zdaj pa berem Joa Dispenzo, kako so bolniki hitreje ozdraveli, če se je za njih molilo. Spet bom uvedla obred angela varuha. Vem, da me čuva in me vodi k temu, kar je najboljše zame. Zdaj! in neskončno sem mu hvaležna!

Kako pa vi molite, prosite za ljube, bližnje, zase?

Ljubek srčkan angelsko pester navihan dan!

Cmok!

Objem!














P.S.: Življenje je čarobnost in lepota. Življenje je kreativnost v vseh pogledih. Zdaj! ustvari svežino, da lahko pride kaj svežega!

P.P.S.: Poslušaj svoje srce... https://youtu.be/9UYQTGQuXRE

Ni komentarjev:

Objavite komentar