sreda, 9. oktober 2019

Daj na glas! Koliko lahko!

Kaj pa to? Ljubezen do sebe.


Včeraj ali predvčerajšnjim mi je pisalo, da sem preveč sebična, da je vsem okoli mene to že preveč. Kako sem se smejala zraven!

Rada sem sebična. Če ne napolnim svojega kozarca, kako naj sploh kaj dam. Meglo? Neprisotnost? Razmišljanje o tem, kako si čimprej želim iti? Ali pa tečnost?

Rada lepo skrbim za svoje življenje in zase. Končno sem to res lahko začela prakticirati. Ne vem, zakaj sem vedno dala partnerja na prvo mesto in seveda sem tudi mama. Ampak! Ampak! Zdaj se učim biti prijazna do sebe.

Uh, koliko občutkov krivde še je vezano na to! kako bi raje kar iz navade rekla da in bi se jaz potem tam ali kjerkoli slabo počutila. Zdaj pa vem, da je čas, da se res sprejemam in ljubim.

Pa še to. Kot otrok smo morali biti poslušni in ubogljivi in čim manj nemoteči. Zatiskala sem svojo osebnost in razigranost in veselje. Zdaj se osvobajam tega, da se na glas smejim, da se prav krohotam, če mi je do tega!

Zdaj objemam to deklico, to malo punčko v sebi, ki je bila karkoli za kogarkoli, razen ona sama. Nisem bila preveč v stiku z njo. Zdaj pa jo objemam. Rada jo imam. Objemam vse njene dele, ker sem celovita oseba. Nisem samo pridna. Vse sem! in to se tako dobro občuti!

Svobodo si dajem – vsaj vedno bolj – da sem lahko vse, kar si želim biti. Lahko občutim vse, kar občutim. in lahko se sebična! Sicer pa je tudi sebično, če me nekdo želi nekje, da bi se počutil boljše.

Pa še to sem včeraj spoznala! Partnerja. Vsak prinese polnost in potem to teče. Če ne teče, ni treba potiskat. Ni treba delati na odnosu. Vsak dela na sebi! Kako zanimivo novo spoznanje. Če sta oba polnost ljubezni, potem jo pa živita skupaj! Pa kaj ni to čarobnost!

Ljubek sijoč unikaten barven sijoč ljubek dan!

Cmok!

Objem!

P.S.: življenje je kreativnost v vseh pogledih! Ustvarjaj si svoje življenje, kot si ga želiš!

P.P.S.: Poslušaj svoje srce... https://youtu.be/9UYQTGQuXRE

Ni komentarjev:

Objavite komentar