sobota, 12. oktober 2019

Kako pa me to osreči!

Kako sem hvaležna za moje drage! Včeraj sem imela najlepše praznovanje do zdaj! to pa me tako osrečuje! V polnosti sem lahko to kdo sem. kako je bilo zabavno!

Hej, kako uživam!

Rada bi res povedala, da sem jedla najboljše kosilo! Kako pa mi to veliko pomeni, da mi nekdo skuha z ljubeznijo.

Urban garden, Maribor - veganska kava
Pa že samo dejstvo, da sem obkrožena s svojimi ljubimi in dragimi, najdražjimi, mi veliko pomeni.
To pa je res bilo moje najlepše praznovanje do zdaj! tako vesela sem, da jih imam v svoji bližini, da mi bogatijo moj svet. Prav ponosna sem na njih, kako skupaj rastemo, vsak piše svojo zgodbo in to mi je tako dragoceno. Rada sem vse to, kdo sem. V polnosti. Uživam v tem in to je moje veselje.

Včasih sem se tako sekirala, ko koga, ki mi je veliko pomenil, ni bilo. Ali je prišel z muko po dolgih pričakovanjih. (Nisem silila neznancev na praznovanje, mislila sem mojega partnerja! Mogoče je z razlogom - bivši. In tudi za njega sem hvaležna, ker sva definitivno preživljala lepe čase skupaj – polne smeha in bližine.)

Zdaj pa mi je vseeno. Lahko sem srečna vseeno. Lahko se zabavam vseeno. Lahko se smejem vseeno. Lahko se počutim dobro vseeno – ne glede na vse! In res je! ni mi več do čakanja kogarkoli, da bi se postavil na glavo tako kot hočem. Lahko sem srečna – zdaj. In mislim, da je to moje največje darilo, ki sem ga dobila včeraj! Zraven knjig, ki pa jih tako ljubim! Kaj češ, prava ljubezen ostaja večna, četudi je do knjig. Res je!

No vem, da imam rada družbo prijateljev. Pa če tudi nihče ne bi utegnil priti, si lahko pojačam glasbo, si natočim vodo v najboljši kozarec in plešem po dnevni sobi. Kako osvobajajoče! Sama zase sem lahko srečna brez zunanjih dopolnil. Čeprav jih ljubim!

Rada imam življenje, ki ga ustvarjam. Prav zaljubljam se v njega. Zadovoljna sem. Radostna sem. Vse sem, kdo sem.

In seveda hvala tudi vam, da ste mi tako prisrčno čestitali. Hvala, da ste v mojem življenju. Tako je še bolj začinjeno!

Ljubek dan poln poljubčkov pristnosti in radosti!

Cmok!

Objem!

P.S.: Življenje je živa harmonija, radost, in ples! Zdaj si ustvarjam življenje, ki ga rada gledam! Hvala!

Ni komentarjev:

Objavite komentar